Xperia Z1
Sony Xperia Z1
Еееее...браво:D любимият ми телефон. Чакам с нетърпение излизането му. Добра камера и андроид - най - добрата комбинация(yes)
-
- Регистриран: 20 май 2013, 14:24
Re: Sony Xperia Z1
Това вече е Флагман!(yes)(yes)(yes)
Наистина впечатляващи характеристики като хардуер, но... аджиба... айде сменете тази тихла като дизайн вече.... ОТВРАТОТЕЛЕН. Прилича на модел от преди 3-4 години. УЖАССС!!
Какво трябва да се промени, за да изглежда като модел 2013/2014? Да се заобли? Аз пък не обичам заобленото. (whistle)
Телефона е добър и много се замислям за него.
П.С.: Поздравления за управата на сайта, че се сети да го добави... най-накрая. (yes)
Телефона е добър и много се замислям за него.
П.С.: Поздравления за управата на сайта, че се сети да го добави... най-накрая. (yes)
S9+
Nai dobroto, kato vsi4ko na Soni m/u-vpro4em.....
И на мен ми харесва дизайна. Да не говорим, че от андроидите е с най-добрата камера.
[Quote]от андроидите е с най-добрата камера[/Quote]
На хартия да. От излезлите снимки, обаче, не съм впечатлен. Не съм болен фен на никоя марка, но Galaxy S4 прави по-добри снимки като качество. Силно се надявам с финалния фирмуеър на Сони да се оправят нещата, защото това е често ползвана функция от мен.
На хартия да. От излезлите снимки, обаче, не съм впечатлен. Не съм болен фен на никоя марка, но Galaxy S4 прави по-добри снимки като качество. Силно се надявам с финалния фирмуеър на Сони да се оправят нещата, защото това е често ползвана функция от мен.
S9+
това е от сайта им по отношение на твърденията, че снима най-добре - http://www.sonymobile.com/gb/legal/testresults/xperia-z1/
Май One се доближава най - много по качество до Z1 на снимане. Само, че съм сигурен на 90%, че тестовете са манипулирани.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
На 100% трябва да си сигурен. :D То остава и да го рекламират в лоша светлина. ;)