Xperia Z2
-
- Регистриран: 21 яну 2008, 09:01
Re: Re: Re: Re: Sony Xperia Z2
Здрасти! Моят е 4.4.2 към Теленор, и засега няма по-нова версия. При позвъняване и при мен звукът излиза само от долния високоговорител. Някой беше повдигнал темата още миналото лято и мисля, че при всички е по този начин. Не е дефект, просто и аз не знам защо е така. При положение, че телефонът е стерео?!
-
- Регистриран: 24 окт 2008, 17:47
Re: Re: Re: Re: Re: Sony Xperia Z2
Аз също съм към Теленор, но нямам този проблем който имате и двата говорителя работят при входящо обаждане, може найстина да е някакъв софтуерен проблем и дано след ъпдейт да ви изчезне проблема, а тези от Теленор кога ли ще пуснат ъпдейт до андройт 4.4.4 и за нас, че другите оператори са пуснали вече само нашия не е :X:X:X
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sony Xperia Z2
Един пич ми каза, че Сони са програмирали да звъни само долният високоговорител, за да не те оглуши, ако звънне, докато слушалката е близо до лицето ти. Имало някакви фиксове, за да звънят и двата високоговорителя, но изисквало руут. В 4PDA пишело подробно как се прави.
С две думи, нормално е да си звъни само отдолу. ;-)
С две думи, нормално е да си звъни само отдолу. ;-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sony Xperia Z2
Може ли само да ми обясниш що за чудо е това 4PDA,за да го погледна.Благодаря ти предварително
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sony Xperia Z2
Популярен руски форум - http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=499476
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sony Xperia Z2
Това, което е дал и колегата по-горе. http://4pda.ru ;-)
В Андроид 5 вече звънял и през 2те колонки, но ще се чака още.
В Андроид 5 вече звънял и през 2те колонки, но ще се чака още.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sony Xperia Z2
Мога да потвърдя с android 5.0.2 версия 23.1.А.0.726 звани през двете колонки
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sony Xperia Z2
Само чакам пичовете от Теленор да се сетят да пуснат актуализацията. :D:D(yes)
Re: Re: Re: Re: Re: Sony Xperia Z2
Привет извини ме че Ви безпокоя,имам зет двойка купих си го с голямо желание ,но нещо почна да ме нерви да не кажа по голяма и долна дума ,защо ли ,няма гласово набиране ,няма бързо набиране ,в смисъл натискаш и задържаш число от клавиатурата и хоп звъниш на сестра си примерно,трябвало за ги изтъпосаш контактите на дестопа си и това ми било бързо набиране ,бях с версия 4.4.2 и ми дойде нова актоализация ,и аз като вица с коня и жабата ,хоп да се направя на модерен ,си е изтеглих ,обаче сега стана омлет положението, примерно говоря с вас и докато говоря или спира разговора или изпиуква няколко пъти,и пак спира разговора и трябва да ви набирам наново,или пък стой си телефона в спящо положение и изведнъж сам се растартира ,мога ли да си върна старата версия ,сега искам да си взема S 6 на samsung,мисла че те са по свет от тези смартфони,честно ви казвам сега чуя ли името сони се отвращавам ,лайк съм ,не го пришпорвам ,да говоря много но в нета не влизам ,гледам тв от време на време ,пукнах си задният панел ,въпреки че го купих с оргинален калъф,как е станало и това не знам искат ми 100 бомбака за да го сменят ,вижда ми се скъпо но както и да е кво да правя с тази версия ,а да в гаранция е !Кво ще ме посъветвате ,благодаря ви за мнението ви,ще бъде ценно за мене!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sony Xperia Z2
От това което разбрах, след актуализацията телефона е започнал да се рестартира от време на време. Дадохте ли му фабрични, след като сте инсталирали ъпдейта? Това се прави, преди и след инсталацията. Ако имате микро сд карта, е добре и нея да форматирате!
Samsung GALAXY S22 Ultra