Xperia Z2

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sony Xperia Z2

Мнение от AVKansazov » 09 юли 2015, 13:06

Фабрични, фабрични, фабрични!
Научете се че при голям ъпдейт се правят задължително фабрични!А щом ти прави проблеми това го прави още по-наложително.
Ванка, няма смисъл да се пипа картата ъпдейта не и влияе(освен ако не е слагал приложения на нея).Обаче при голям преход между "сладкишите" винаги има нещо неработещо или конфликт между новото и остатъците от старите файлове и настройки.Аз дори гледам да правя ъпдейта върху предварително ресетнат телефон и след това пак правя ресет.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

L1x
Регистриран: 26 сеп 2014, 01:38

Re: Sony Xperia Z2

Мнение от L1x » 02 окт 2015, 01:59

Уникален модел! Много съм доволен.

vctrdnl
Регистриран: 14 юли 2007, 16:59

Re: Re: Sony Xperia Z2

Мнение от vctrdnl » 02 окт 2015, 11:14

Абсолютно покрепям. Повече от година по-късно на пазара все още няма телефон, който да прибавя и надгражда над този модел с нещо достатъчно смислено и заслужаващо си, че да оправдае новата покупка. Включително от Сони, или може би най-вече от тях. Колкото до ъпдейтите - не съм правил фул уайп от Андроид 4.4.4 насам, а имам над 100 приложения и игри. Телефончето продължава да лети, без никакъв проблем. Батерията ми държи 2 дена без проблем ако не го ръчкам много, а го ползвам само за разговори, чат, мейли и т.н. Иначе от 8 сутринта до 12 вечерта - дори остава малко енергия и за следващия ден. 5:30 - 6:30 часа скрийн тайм без проблем. Все още чакам да видя някакъв смислен наследник на пазара, т.е. не от сорта "задължително трябва да имам най-новата играчка", от каквито ще съображения. С последните ъпдейти пипнаха и камерата и вече стават прекрасни снимки на всякаква дневна светлина - от слънце до сив полумрак. Нощем светкавицата си върши работата съвсем прилично. В момента върви разпродажба на последни останали бройки в Германия, 380 евро. За тия пари няма по-добра сделка. Включая Уан + и новите Мотороли, които всъщност ще се продават със солена надценка в Европа. Не, мерси.

qnkokostov21
Регистриран: 21 яну 2008, 09:01

Re: Re: Re: Sony Xperia Z2

Мнение от qnkokostov21 » 07 окт 2015, 14:13

С 5.1.1 и компилация 23.4.А.1.232 е още по-добър, а скоро ще получим и Андро 6! ;):)

Отговори