Xperia Z2
-
- Регистриран: 13 фев 2014, 20:17
Re: Sony Xperia Z2
SONY XPERIA Z1: Съотношение Дисплей/Лицева част= 64.5%
SONY XPERIA Z2 ?
Батерии : НЕСМЕНЯЕМИ !!!???
НЯМАМ ДУМИ
SONY XPERIA Z2 ?
Батерии : НЕСМЕНЯЕМИ !!!???
НЯМАМ ДУМИ
-
- Регистриран: 15 ное 2011, 19:33
Не мога да разбера каква е тази мания по тези несменяеми батерии.. След 2, 3, 4 (айде и 5) години ползване не е ли що годе нормално за повечето от нас да си сменим телефоните или те се купуват веднъж завинаги :D. А след такъв период от време съм сигурен, че телефона ще си работи идеално дори и без да се е подменяла батерията му. Все пак по- малко са хората, които си купуват китайски телефони, че там вече да ти е болка несменяемата батерия.
-
- Регистриран: 06 юни 2011, 15:11
Телефона за сега ми е фаворит и си е запазил място в листата за коледа ;)
Елегантен, стилен, модерен, не е за всеки...
С нетърпение чакам по-обстойно ревю.
От 2010 съм с Нокиа Н8, който е с не сменяема батерия и не виждам още причина да го бяха направили с такава. Аа какво ревете изобщо... Сигурен съм, че доста от споменаващите никога не са имали втора батерия със себе си или пък изобщо не са заменяли старата с нова, така че ако ви е проблем това има калъфчета които да спасят полужението докато стигнете до контакта... А и е хубаво от вр/вр да позабравите за ФЕЙСА, ВАЙБЪР и тн...
Батерия за СНИМКА и за АЛО ЖИВ СЪМ винаги има ;) ...
Елегантен, стилен, модерен, не е за всеки...
С нетърпение чакам по-обстойно ревю.
От 2010 съм с Нокиа Н8, който е с не сменяема батерия и не виждам още причина да го бяха направили с такава. Аа какво ревете изобщо... Сигурен съм, че доста от споменаващите никога не са имали втора батерия със себе си или пък изобщо не са заменяли старата с нова, така че ако ви е проблем това има калъфчета които да спасят полужението докато стигнете до контакта... А и е хубаво от вр/вр да позабравите за ФЕЙСА, ВАЙБЪР и тн...
Батерия за СНИМКА и за АЛО ЖИВ СЪМ винаги има ;) ...
-
- Регистриран: 23 юли 2010, 20:11
Преди Коледа ще пускат Сони Z3-ка!Вече по 2 флагмана ще пускат на година,така,че по-добре виж 3-та като се появи.
-
- Регистриран: 21 яну 2008, 09:01
То по тази логика защо да взима 3-ка, като в началото на 2015-а ще излезе 4-ката :D:D:D:D
Въпрос на вкус си казало кучето и си облизало задника. Та мисълта ми е, че Сонито е готино, но нещо мен не ме кефи много. Не знам обаче точно защо.
S5 няма да си купя, с моя Нот 3 мисля да карам до Нот 5. Обаче това последното HTC много убаво.
И ако сравнявам Сонито и HTC последното е по-яко.
S5 няма да си купя, с моя Нот 3 мисля да карам до Нот 5. Обаче това последното HTC много убаво.
И ако сравнявам Сонито и HTC последното е по-яко.
През май месец ще е в БГ и цената най-вероятно ще му е 1000-1100 лв. (blush)
Съгласен съм. Всички реват за сменяема батерия ама и аз не съм виждал някой да ходи с резервна батерия в джоба си. По-лошото е, че малко от хората тука забелязват някои работи като съотношение между големината на дисплея и капацитета на батерията, и колко % от лицето на телефона е дисплей. S5 сигурно е хубав, ама на тоя 5+ дисплей 2800mah малко ми се струват...
Z1 е с 5 инча и 3000; LG G2 с 5.2 и 3000mah, със сигурност и Z2 ще е с поне 3000, така че...
ПП: на който му се струва голям Z2 да почака малко да излезе compact варианта. Слава богу, Сони не си склопяват минитата на топмоделите :)
Z1 е с 5 инча и 3000; LG G2 с 5.2 и 3000mah, със сигурност и Z2 ще е с поне 3000, така че...
ПП: на който му се струва голям Z2 да почака малко да излезе compact варианта. Слава богу, Сони не си склопяват минитата на топмоделите :)
Затова и ма Сони Т2 Ултра с 1071 ч. Стендбай и 6 инча Екран ако искат телефон с дълъг живот на батерията и повече дни разговори :D (yes)