Xperia Z2
Re: Sony Xperia Z2
нищо не му прегрява сърфирай си докато свърши батерията...аз го имам телефона и е много приятен,красив и здрав.само ако снимаш видео по продължително тогава прегрява и като снимаш в 20 мегапиксел.
-
- Регистриран: 24 окт 2008, 17:47
Здравейте, и аз станах един много радостен притежател на това бижу и бих искал да кажа че за загравяне си загрява нормално при браузване и говорене продължително, телефона е уникален а слушалките на HTC ряпа да ядат тези са просто уникални имам само един въпрос слушалките водоустойчиви ли са защото не съм ги пробвал все още.
-
- Регистриран: 21 яну 2008, 09:01
За слушалките никъде не съм срещал информация, че са водоустойчиви.
Иначе звукът от тях е безупречен, басът е много добър! ;)
Телефонът е супер, само когато съм му правил баня и после няколко часа микрофоните са като запушени, даже някога няма връзка със слушалките, ако е останала малко вода в буксата.
Но, като цяло си ме кефи и няма ядове! :D
Очаквам с нетърпение новия Андроид другия месец да го видим как ще се държи.
П.П, сега, като се порових из нета, видях това:
http://pcworld.bg/22243_vodoustojchivi_slushalki_ot_sony_pravyat_sporta_popriyaten&ref=also
Иначе звукът от тях е безупречен, басът е много добър! ;)
Телефонът е супер, само когато съм му правил баня и после няколко часа микрофоните са като запушени, даже някога няма връзка със слушалките, ако е останала малко вода в буксата.
Но, като цяло си ме кефи и няма ядове! :D
Очаквам с нетърпение новия Андроид другия месец да го видим как ще се държи.
П.П, сега, като се порових из нета, видях това:
http://pcworld.bg/22243_vodoustojchivi_slushalki_ot_sony_pravyat_sporta_popriyaten&ref=also
Моят е 14w22 Globul и си загрява стабилно от време на време.Но според мен това е напълно нормално за Андроид телефон - посъбират се не съвсем спящи процеси в бекраунд.Имах S5 и OneM8 и те загряваха,но сякаш не чак толкова.Но има едно просто решение - отваряйте тапите бе хора,дайте му да диша малко.Проблема е предимно в стъклото - то не отвежда топлината както пластмасата(S5) и метала(М8 ).Ама красотата винаги е искала жертви - няма пълно щастие ;)
А имайки предвид сегашната политика на Sony да пускат нови модели от висок клас на 6 месеца, ще успеят ли да решат този проблем при новия Z3 например или Z4 след още няколко месеца? Това обяснява донякъде защо не е сложен в Z3 по новия и мощен чипсет Snapdragon 805. Ако и занапред телефоните както и сега са от стъкло това ще е отличителната им черта– загряването.
Превет, приятели ,искам да ви попитам нещо,и аз си го купих телефона z2 много му се кефя въпреки че гледам като невменяем за някой работи ,разбрах че не мога да набирам по именно в смисъл да кажа името на някой от телефонният указател и той да ми го набере -гласово набиране и също така не може да ми качи снимка на някой който съм го вкарал като контакт ,отивам на контакта ,оттам на редактиране ,от там отивам на фотоапарата излиза ми дали ще снимам или от фотоалбума ,избирам фотоалбума намирам снимката ,и като реша да я сложа и ми изписва неможе да се преработи ,и минават чертички през снимката и така докато не загасне телефона ,иначе пише готово и има джувка ,и на гол контак също примерно искам да вкарам нов контакт няма номер няма име и пак горе в левият ъгъл ми пише готово и като го натисна го приема и го запазва ,е как е готово без име и без снимка не ми ясно ,мен ме съмнява че някъде трябва да се влезне и да се премахне тази джувка на готовото и като стане готово и го натисна тогава да се появява ,или в инсталацията или версията да е бъгната незнам вие на кво мнение сте незнам при вас може ли да се постави снимка на контакта ,дай ми съвет мерси предварително !За слушалките вече не ги продават с тези дето ги рекламират и аз си купих с блутута дето се слагат зад вратът евала им правя звукът е инжекция !
-
- Регистриран: 21 яну 2008, 09:01
Здрасти! Да си призная, досега не бях слагал снимка на даден контакт, но се получи. Начинът е следният.
Отваряш Контакти, избираш даден контакт. Горе в дясно натискаш моливчето за редактиране, в ляво от името натискаш върху фотоапарата, избираш снимка. След това се появява действие за изрязване / подрязване. Аз избрах първото. Нагласяш я с 4-те посоки, горе в дясно натискаш Изрязване и най-накрая вече натискаш Готово!
Тя иначе отметката така си стои винаги, но това не означава, че е \"готово\", преди да си натиснал Готово! Когато натиснеш Готово, тогава вече е готово. ;-)
Отваряш Контакти, избираш даден контакт. Горе в дясно натискаш моливчето за редактиране, в ляво от името натискаш върху фотоапарата, избираш снимка. След това се появява действие за изрязване / подрязване. Аз избрах първото. Нагласяш я с 4-те посоки, горе в дясно натискаш Изрязване и най-накрая вече натискаш Готово!
Тя иначе отметката така си стои винаги, но това не означава, че е \"готово\", преди да си натиснал Готово! Когато натиснеш Готово, тогава вече е готово. ;-)
-
- Регистриран: 24 окт 2008, 17:47
Искам да те попитам от къде си закупил телефона че няма слушалки аз си го взех от мобилен оператор и има и дали като нямаш слушалки са ти ги заменили с докинг станция или не.
-
- Регистриран: 17 окт 2014, 15:25
Здравейте! От няколко седмици съм с този телефон, но днес стана някакъв проблем, който не мога да отстраня. Реших да сменя мелодията на телефона и ми изписа \"неизвестен тон за звънене\". Сега звъни по един и същи начин каквото и да направя.
Ако някой може да ми помогне, ще бъда благодарна :)
Ако някой може да ми помогне, ще бъда благодарна :)
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Рестартирай телефона и би трябвало вече да можеш да си смениш мелодията на звънене :).