Xperia Z2
-
- Регистриран: 09 май 2012, 22:17
Re: Sony Xperia Z2
Дали ще дойде в MobileBulgaria на цена по-ниска от 1200 лв. ?
Да се надяваме :| Цена в Германия - 599 Евро / 1168лв. (whistle)
Поздравления, очертава се да е един от най-добрите телефони за 2014! По-добър от прекия си конкурент S5 в почти всяко отношение, истинско бижу!
Като Епъл фен трябва да призная, че този телефон изглежда много добре.
Според мен най-големият красавец досега сред роботите.
Браво на Сони.
Според мен най-големият красавец досега сред роботите.
Браво на Сони.
-
- Регистриран: 09 май 2012, 22:17
Nik604 това е просто тенденция. Не мисля, че екраните на смартфоните ще станат по-големи от 5.3/5.4\". А и се работи все по-усилено за намаляване на рамката около екрана и дори за премахването й. За мен 5.0/5.2 \" са перфектни ;)
5\" са добре интернет, поща с.мрежи и т.н. Малко са за 3D игри, навигация, видео и филми. При 3D игрите пръстите закриват половината екран. Също така на 5\" хората със слабо зрение няма да могат да четат дребен шрифт от една ръка разтояние.
-
- Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
- Контакти:
Колкото по-голям дисплей, толкова по-лесно се върши нещо определено на него, като сърфиране, четене, мултимедия и други такива. Колкото по-малък размер на телефона, толкова по-лесно се съхранява в джобове, дамски чанти и подобни. Затова трябва да се намери най-добрият баланс между размер на екрана и размер на корпуса. За мен перфектният вариант е Edge to Edge Screen (дори имаше патенти за екран отстрани върху страничната част). Бих се очаровал от смартфон, който има микроскопични ленти от всички страни, дори отгоре и отдолу. Това е и причината да не харесвам Galaxy S5. По - дебели ленти отвсякъде и по-голям корпус, а дисплея е почти същия като на S4. Сонито ми изглежда доста по-добро не само на хартия, а и като дизайн. Размерите май са почти същите :)
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Надявам се сега, вече като е с толкова добър дисплей, при пряка слънчева светлина, да вижда човек без затруднение всичко на него, защото предполагам ,че пак не са монтирали сензор за осветеност :). Още ме е яд на моя Xperia V, дори и сега след ъпдейта до 4.3 не са се сетили да премахнат излишната функция "Адаптиране към условията на осветеност", поради простата причина , че не съществува сензор за осветеност в телефона (angry). Определено щеше да е от голяма полза наличието му, а не да се чуди и взира(напряга)човек кой му звъни в момента и да налучквам с приемането на разговора. А пък варианта яркостта да е винаги на мах не ме устройва, защото ще го зареждам сигурно на ден по два пъти :S.
трудно ще видиш Z2 в "малцинствата", всъщност обявявам парична награда, ако го направиш. :D
Много по-вероятно е да мернеш по някоя сапунерчица тип Galaxy Sx под път и над път. :)
P.S. Не е лошо да редактирате инфото за телефона, защото засега се очертава телефона да е с >= 3000mАh батерия, а не 3200 със сигурност.
http://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-z2/specifications/#tabs
Много по-вероятно е да мернеш по някоя сапунерчица тип Galaxy Sx под път и над път. :)
P.S. Не е лошо да редактирате инфото за телефона, защото засега се очертава телефона да е с >= 3000mАh батерия, а не 3200 със сигурност.
http://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-z2/specifications/#tabs