Xperia Z3
Re: Sony Xperia Z3
[Quote]Като изключим качествените матееиали,от които е изработено Сонито, във всичко останало е пълен...... [/Quote]
Например?
Например?
-
- Регистриран: 24 окт 2008, 17:47
Какво имаш в предвит всичко останало е пълен Т...К, аз съм със Z2 и да ви кажа съм много доволен като изключа че един ъпдейт леко го бъгна но си пуснаха друг и го оправиха (както при всекий производител на смартфони) даже се радвам на сензора за осветеност защото са му вкарали програмата за адаптиране към околната светлина (което е доста добро решение) и като цялостно изпълнение има още неща които са доста добри и за сега не бих го заменил за друг телефон.
Колега моля обясни по подробно от какво не си доволен в телефона.
Аз съм с бюджетно Сони SP и не съм доволен. Но си мися че топмодела на Сони ще ми хареса повече. Мен лично ме дразни че камерата ще снима на 8мп в автоматичен режим. За да ползвам 20мп винаги ще трябва да местя на ръчен.
Аз съм с бюджетно Сони SP и не съм доволен. Но си мися че топмодела на Сони ще ми хареса повече. Мен лично ме дразни че камерата ще снима на 8мп в автоматичен режим. За да ползвам 20мп винаги ще трябва да местя на ръчен.
High-Res Audio (Direct HD Audio) е формат, който осигурява звук с по-високо качество от днешните CD-дискове и съвсем скоро ще стане хит в мобилния свят. Sony вече съобщи, че новият аудио формат ще се поддържа от флагманската серия Xperia Z3.
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Здрасти" ko staaa brat", до колкото знам, чак сега в Z3-ката за първи път Сони поставят сензор за осветеност.Възможно е пък аз да съм се объркал нещо, но щом твърдиш значи и Z2-ката има такъв сензор. Дано да е така;)
[Quote]чак сега в Z3-ката за първи път Сони поставят сензор за осветеност[/Quote]
Тези изказвания малко ме смущават.
Онзи ден разцъквах едно z1 compact.
Като сложа яркостта на авто и закривам с ръка дисплея. Той потъмнява.
Това не е ли от сензора за осветеност:|
Тези изказвания малко ме смущават.
Онзи ден разцъквах едно z1 compact.
Като сложа яркостта на авто и закривам с ръка дисплея. Той потъмнява.
Това не е ли от сензора за осветеност:|
От пресата:
От началото на седмицата почитателите на смартфоните могат да намерят новите Sony Xperia Z3 и Sony Xperia Z3 Compact във всички магазини на Мтел. Цената на Sony Xperia Z3 e 41,90 лева на месец или 899,90 лева в брой с тарифния план Мтел трансфер XL, при сключване на договор за срок от две години. Z3 Compact ще се предлага само 29,90 лева на месец или 649,90 лева в брой отново с тарифния план Мтел трансфер XL.
Цени, цени.....
От началото на седмицата почитателите на смартфоните могат да намерят новите Sony Xperia Z3 и Sony Xperia Z3 Compact във всички магазини на Мтел. Цената на Sony Xperia Z3 e 41,90 лева на месец или 899,90 лева в брой с тарифния план Мтел трансфер XL, при сключване на договор за срок от две години. Z3 Compact ще се предлага само 29,90 лева на месец или 649,90 лева в брой отново с тарифния план Мтел трансфер XL.
Цени, цени.....
Не разбрах за датчика за осветеност.
Ако има и z1 comppact.
Питам разбирачите :
Защо говорят глупости.
Жена ми ползва Sony Ericsson Xperia mini.
И той има датчик за осветеност
Ако има и z1 comppact.
Питам разбирачите :
Защо говорят глупости.
Жена ми ползва Sony Ericsson Xperia mini.
И той има датчик за осветеност
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Здравей geleto, понеже не съм използвал нито Z1 compact, нито Z2-ката, няма как да зная със сигурност дали имат сензора, но видях рекламата им на SONY Xperia Z3 относно сензора за осветеност и реших, че щом се хвалят с него значи за първи път са го прибавили към хардуера си. Явно съм сгрешил , извинявам се.(beer)
Аз не зная какво имат в предвид.
Може да има някаква нова функционалност.
Затова питам.
Ако е само за регулиране на яркостта на дисплея:|
Може да има някаква нова функционалност.
Затова питам.
Ако е само за регулиране на яркостта на дисплея:|