Нетбокс от А1, на мен лично ми върши перфектна работа.jenko24 написа:Здравейте,
Бих искал да се допитам до вас относно моята ситуация.
На А1 съм като освен мобилен номер (Unlimited Special Plus 21 договорът ми изтича след 2 седмици), плащам и за сателитна телевизия в провинцията (Ловешка област).
След като проведох един дълъг разговор със операторка на А1, стигнах до заключението, че не искам да преподписвам нов договор и тя предложи анекс. Замислих се, обаче и него отказах в последствие. Въпреки това, получих известие за въпросния анекс, който не подписах в срок от 24ч. Съответно, договорът ще бъде изпратен с куриер и следващата ми сметка ще е с 5лв отгоре заради доставката, въпреки че изрично отказах.
Виждам, че някои хора не са доволни от услугите на Виваком, но в случая, когато съм в провинцията, Йетел и Виваком имат по-добро покритие от А1. Имам възможността да работя хибридно и обмислям как някои дни бих искал да работя от вилата. За целта обаче е нужен интернет, който не би бил достатъчно бърз ако е само на карта. Виваком не предлагат интернет по кабел до въпросния адрес в област Ловеч. До Йетел все още не съм ходил, за да попитам.
Ще се радвам да чуя мнението Ви!
Sent from my iPhone using Tapatalk