Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
В Младост 1 на пазара само 300мбита за 14лв предложиха за нов адрес. Даже нямало и отстъпка за онлайн плащане. Всеки офис е различна фирма
За ментела става въпрос...
За ментела става въпрос...
А1 ме изненадаха с първата фактура , подписал съм договор за тв и интернет за 9 лв + 10 лв с ДДС пише го с голями букви в договора.Излиза ми фактура върху тези 19лв ми слагат още едно ДДС. Ходих в офис видяха че е така но не направиха нищо , трябвало да им пиша през интернет .
Няма кътче в държавата, където кретенията да не се е настанила.
-
- Регистриран: 28 дек 2018, 09:24
Най-вероятно във фактурата е начислена една пълна такса за следващ отчетен период и частична такса за минал период (от момента на активиране на услугите до края на отчетния период). Предполагам така се е получило, на следващата фактура вече би трябвало всичко да е чисто.STE1 написа: ↑25 окт 2024, 18:14А1 ме изненадаха с първата фактура , подписал съм договор за тв и интернет за 9 лв + 10 лв с ДДС пише го с голями букви в договора.Излиза ми фактура върху тези 19лв ми слагат още едно ДДС. Ходих в офис видяха че е така но не направиха нищо , трябвало да им пиша през интернет .
За пример- фактурата ми от 2022г., предполагам случаят е аналогичен.
При STE1има двойно облагане с ДДС. Поне той така твърди, а и в офиса не са го оборили, а са му казали да "се оплаче" през интернет. Ако е бил проблемът както в твоя случай, беше редно в офиса да му обяснят, че грешка няма и всичко е наред.
Да покаже скрийншот, иначе само може да гадаем какво е.
И аз подозирам, че е така, както казва lyulin9999.
Не е така частичната такса е за 5 дни е с отсъпка на пълната сума и е 0 лв. Слагат ми второ ДДС лесно видимо и доказуемо е , писах им не знам кога ще отговорят.Телевизия 8,98 лв. с ДДС интернет 9.99 лв с ДДС това е по договор.Най-вероятно във фактурата е начислена една пълна такса за следващ отчетен период и частична такса за минал период (от момента на активиране на услугите до края на отчетния период). Предполагам така се е получило, на следващата фактура вече би трябвало всичко да е чисто.
По фактура е 9+10 лева за телевизия и интернет без ДДС. Ако в договора са фиксирани тези цени да са с ДДС, наистина се получава разминаване. Прегледай си пак какво точно пише в договора.
Договора е с ДДС , пише го на няколко места.По фактура е 9+10 лева за телевизия и интернет без ДДС. Ако в договора са фиксирани тези цени да са с ДДС, наистина се получава разминаване. Прегледай си пак какво точно пише в договора.
-
- Регистриран: 02 яну 2005, 21:12