TELZ- разговаряй в роуминг на ниски цени!
Re: TELZ- разговаряй в роуминг на ниски цени!
И при мен дава грешка 500. Звънях на А1 и Вива
Да звъните на БГ оператор заради неработещ VoIP, е като ... абе не е най-разумното нещо.
Потребителю, звънях на номера с план в А1 и Виваком, а не на съпорта им
Ааа разбрах Щото ще получат киселини - колко по-добре е 30 стотинки за тях, отколкото 3 за някакви си скандинавци.
Предлагам на всеки с този проблем, първо да даде ( на Telz) в плейстора една звездичка, с обяснението че приложението не работи и след това да пише на съпорта в сайта им. Но вие си преценете!
Предлагам на всеки с този проблем, първо да даде ( на Telz) в плейстора една звездичка, с обяснението че приложението не работи и след това да пише на съпорта в сайта им. Но вие си преценете!
Прав си колега, току що проверих. Заредил съм четири TELZ номера по 4.69 лева =18.76 лева. Малиии, те са за убиване .EYESCREAM написа: ↑15 окт 2024, 09:13
Цени като техните май няма никъде другаде... И недей се депресира, ама минимумът е 2 евро без ДДС, което са по-близо до 5, отколкото до 4 лв.
При мен си работи. Току-що го пробвах нарочно и работи. На 07.10 ми беше проблемът, за който писах по-рано и го отстраниха за 2 часа.
За съжаление и при мен не работи услугата - същата грешка 500 излиза, също ми отговарят от поддръжката - че не знаят колко време ще продължи решаването на проблема. Много лошо, тъй като от 4 дни от някои номера не мога да говоря. Имам едно подозрение, че българските мобилни оператори са усетили, че от Telz губят пари и са направили нещо, да не могат дап се получават повиквания чрез VoIP. За момента не мога да го докажа. Всимки други цените им са около 60-70 стотинки на минута към български мобилни номера.
Прегледах и в Гугъл плей магазина - има вече отзиви с една звезда и въпроси защо не работи услугата, а им отговарят да се свържат с мейла [email protected] (пиша го по памет, та може и да съм сбъркал някоя буква), оттам щели да им помогнат.
Явно нещата отиват към "помогни си сам" и си мисля дали не мога да си направя собствен VoIP сървър, то че пак вероятно ще се плаща нещо е ясно, но поне да има връзка. Другото, което се сещам - имаше един сайт, но не мога дега да го намера - предлагаше за 10 лв. предплатена услуга с виртуален български - софийски или на 4-5 по-големи градове в Бълтария, но искаха копие от лична карта.
Прегледах и в Гугъл плей магазина - има вече отзиви с една звезда и въпроси защо не работи услугата, а им отговарят да се свържат с мейла [email protected] (пиша го по памет, та може и да съм сбъркал някоя буква), оттам щели да им помогнат.
Явно нещата отиват към "помогни си сам" и си мисля дали не мога да си направя собствен VoIP сървър, то че пак вероятно ще се плаща нещо е ясно, но поне да има връзка. Другото, което се сещам - имаше един сайт, но не мога дега да го намера - предлагаше за 10 лв. предплатена услуга с виртуален български - софийски или на 4-5 по-големи градове в Бълтария, но искаха копие от лична карта.
Българския е vmobile.euET написа: ↑17 окт 2024, 21:14За съжаление и при мен не работи услугата - същата грешка 500 излиза, също ми отговарят от поддръжката - че не знаят колко време ще продължи решаването на проблема. Много лошо, тъй като от 4 дни от някои номера не мога да говоря. Имам едно подозрение, че българските мобилни оператори са усетили, че от Telz губят пари и са направили нещо, да не могат дап се получават повиквания чрез VoIP. За момента не мога да го докажа. Всимки други цените им са около 60-70 стотинки на минута към български мобилни номера.
И на vmobile съм подарил няколко лева - не го препоръчвам. Нещо не им работеше, вече не помня какво. Съпорта не отговаря.
Относно Telz oставам с подозрението за нарочна намеса на нашият оператор. Би трябвало всички на вива да са засегнати, но щом при някои работи ... Може да е персонално отношение към тези, които им пускат по 6 лева на месец ...
Относно Telz oставам с подозрението за нарочна намеса на нашият оператор. Би трябвало всички на вива да са засегнати, но щом при някои работи ... Може да е персонално отношение към тези, които им пускат по 6 лева на месец ...
Майка ми го ползва активно, понеже 7 лв ѝ стигат за около месец, а с пакет 7 лв ще свършат за 21 дни и за вчера има проведени 6 разговора... Сякаш не е от Виваком проблема, а и Telz ми го оправиха за 2 часа - предполагам не са намесвали Виваком, ама може и някак си да са им излъгали блокировката, ако има нещо такова.