Къде изчезна темата за индексацията?
-
- Регистриран: 21 юли 2005, 20:28
Къде изчезна темата за индексацията?
Имаше тема, в която хората се оплакваха , че не с 15 а с 20% са индексирани цените на йетел! което след излизането на новата ми сметка е точно така! Боклуци! Жалбата утре пътува към регулаторите!!!
-
- Регистриран: 20 май 2022, 19:39
Re: Къде изчезна темата за индексацията?
Йетел са най големия боклук с брутални индексаций,в последно време много хора плащат си неустойката и бягат от тях !
Един френд не знаеше или не беше проверявал колко му е станала таксата....като провери му стана лошо 38лв!
Един френд не знаеше или не беше проверявал колко му е станала таксата....като провери му стана лошо 38лв!
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Моя роднина също опита, обаче не й разрешиха пренос заради неустойката. Имаше скоро тема и за друг подобен случай.
Би трябвало да платиш три пълни такси и си свободен!
А иначе след два месеца предстой нова брутална индексация и абонаменти вече над 40лв!
А иначе след два месеца предстой нова брутална индексация и абонаменти вече над 40лв!
Вие така и не разбрахте,аз колко пъти съм казвал,веднъж исках да си прекратя при виваком,с трите месечни такси,и освен тях платих и за текущия месец така че таксите са си 4ри,не могат да не те сурвакат на изпроводяк ! а на всичкото отгоре,искат отново 1месечно предизвестие дори и при тия 3 такси,което според мен не е редно,ти си плащаш сега веднага и не мисля че е нужно това предизвестие .
Това предизвестие мисля че се прави,само ако ти е изтекъл нормалния договор ! и е станале безсрочен договор !
Това предизвестие мисля че се прави,само ако ти е изтекъл нормалния договор ! и е станале безсрочен договор !