Интернет за Дома от Теленор - мнения на потребители
Re: Интернет за Дома от Теленор - мнения на потребители
Човек не се излагай 20 години близо бях доставчик и имах няколко десетки милрорила с антени и по покриви. Кабели от покриви . Значи трябва да е дълъг кабел за да има разлика в напрежението за да гръмне устройството. Една антена да изкараш нищо няма да стане освен ако ме я сложиш на гръмоотвода
Да ама ако гръмне,имам чувството че ще изгори ,и суича ми след него и лана на компютъра ми .то не се предава гърмът по етапен ред,на устройствата навързани към техния модем, и искам да питам някой знае ли колко пари струва,и дали може да го взема на изплащане примерно? тогава т ой отключен ли остава или ще работи само с йеттел ?
Не аз друго искам да питам,казваш че рядко може да го падне гръм на антената ,обаче аз имам от прозореца на таванската стая,пряка видимост към мобилния предавател,е не би ли могло рпез прозореца да достигне скорост 300 ?nomercy написа: ↑29 дек 2023, 18:53Човек не се излагай 20 години близо бях доставчик и имах няколко десетки милрорила с антени и по покриви. Кабели от покриви . Значи трябва да е дълъг кабел за да има разлика в напрежението за да гръмне устройството. Една антена да изкараш нищо няма да стане освен ако ме я сложиш на гръмоотвода
През прозореца няма да имаш проблем стига на клетката да идват 300 мегабита. Пробвай с телефон и предплатена според мен първо.
Yettel не го продават, иначе нов през АлиЕкспрес струва към 1500 лева, втора употреба през Амазон за около 600 лева.zezienez написа: ↑30 дек 2023, 01:22Да ама ако гръмне,имам чувството че ще изгори ,и суича ми след него и лана на компютъра ми .то не се предава гърмът по етапен ред,на устройствата навързани към техния модем, и искам да питам някой знае ли колко пари струва,и дали може да го взема на изплащане примерно? тогава т ой отключен ли остава или ще работи само с йеттел ?
Мерси ,че то направо без пари
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
В олх даже продават 5G рутери за 200лв и то ОТКЛЮЧЕНИ!zezienez написа:Мерси ,че то направо без пари
Изпратено от моят 23013PC75G с помощта на Tapatalk
Това са нелегално присвоени рутери, не бих рискувал.
Чак пък незаконно присвоени, не не са, просто не се ползват хората и ги продават.