Лош обхват на 4G в мрежата на Теленор в София
Лош обхват на 4G в мрежата на Теленор в София
Здравейте, забелязвам нещо много неприятно с мрежата на Теленор от няколко дни. Този проблем се изразява в много слаб и нестабилен обхват на 4G в западните райони на София. Първоначално мислех че проблема е от моя телефон но и на жена ми също нещата са идентични. Постоянно силата на сигнала се движи между -100 и -120 dBm и около 90-99 asu. В следствие на което скороста пада значително и пинга е отчайващ. Преди нямах този проблем всичко беше ОК. Лошото е че и батерията започна да пада по-бързо. Дали има някои колеги които са на Теленор и са в района на Надежда, Банишора , Света Троица да споделят при тях как са нещата.
Re: Лош обхват на 4G в мрежата на Теленор в София
Постоянно падащи скорости, възможно ли е вече да е толкова натоварена мрежата, че да ви свързва към далечни клетки или просто е имало авария на оптика или радио релейки?
Можеш ли да направиш няколко спийдтеста и да ги пуснеш в темата с тестовете? Мога да кажа, че в кв. Хаджи Димитър, кв. Лозенец, кв. Хладилника и в района на НДК скоростите са много добри, съдейки по това, как тегля някоя тежка игра или актуализирам приложения. Възможно е при теб да има някаква авария, но ако продължава така пусни жалби към тях и КРС.mamuta70 написа: ↑04 мар 2019, 23:22Здравейте, забелязвам нещо много неприятно с мрежата на Теленор от няколко дни. Този проблем се изразява в много слаб и нестабилен обхват на 4G в западните райони на София. Първоначално мислех че проблема е от моя телефон но и на жена ми също нещата са идентични. Постоянно силата на сигнала се движи между -100 и -120 dBm и около 90-99 asu. В следствие на което скороста пада значително и пинга е отчайващ. Преди нямах този проблем всичко беше ОК. Лошото е че и батерията започна да пада по-бързо. Дали има някои колеги които са на Теленор и са в района на Надежда, Банишора , Света Троица да споделят при тях как са нещата.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 18 окт 2009, 09:12
По цял ден обикалям София,при мен такива падения не се забелязват!
Всичко си е перфектно по мрежата !
Всичко си е перфектно по мрежата !
Някой днес има ли оплаквания от гласовите разговори при Теленор? Цял ден се опитвам да се свържа с един именник, който знам, че е на Теленор и така и не може да се осъществи връзка, разпада се още преди да е дало свободен сигнал. Жената също каза, че като ми е звъняла по-рано днес също не е могла да се свърже с мен от първия път (аз съм на Теленор, тя на А1). В същото време аз днес съм звънял на няколко човека, които са на друг опертатор и не е имало проблеми. Тоест проблема е когато някой теб те търси най-вече. Някой с подобни оплаквания?
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
На Теленор ме търсиха доста хора успешно. Но дали е било от първия път, дали други не са успели, не знам.iWolff написа: ↑06 дек 2019, 18:25Някой днес има ли оплаквания от гласовите разговори при Теленор? Цял ден се опитвам да се свържа с един именник, който знам, че е на Теленор и така и не може да се осъществи връзка, разпада се още преди да е дало свободен сигнал. Жената също каза, че като ми е звъняла по-рано днес също не е могла да се свърже с мен от първия път (аз съм на Теленор, тя на А1). В същото време аз днес съм звънял на няколко човека, които са на друг опертатор и не е имало проблеми. Тоест проблема е когато някой теб те търси най-вече. Някой с подобни оплаквания?
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Няма абсолютно никаква разлика при мен в този район, поне откъм обйват, за скорости не знам, че картата ми стои като втора.