Невъзможни изходящи разговори в Германия

Потребителски аватар
Jonne
Регистриран: 26 дек 2018, 08:33

Re: Невъзможни изходящи разговори в Германия

Мнение от Jonne » 01 апр 2019, 19:03

:mrgreen: и като не става няма да звъннеш до оператора ами пишеш тук във форума където всички са специалисти по всичко.

borusiq
Регистриран: 13 ное 2007, 09:06

Мнение от borusiq » 02 апр 2019, 00:35

Пиша тук, за да има гласност проблема. Радва ме, когато хората бъдат уведомявани за съществуващи затруднения. Нямам против тролене, но за мен сте хора, които си губите времето в безперспективни спорове. Нещо не си прочел за проблема или си малко глупав и не разбираш, ако си мислиш, че разговор с оператор ще разреши подобен проблем, а той не е само при мен, между другото.
Fire is Faith

Потребителски аватар
Jonne

Мнение от Jonne » 02 апр 2019, 06:22

Гластност в този форум ? Тука пишат 5-10 постоянни.
Имал съм подобен проблем и се оказа, че е от апарата. Работеше в определени държави. И аз обвинявах оператора ама ...
Това пробва ли го ? Намери друг апарат.

samoznai
Регистриран: 05 дек 2008, 12:56

Мнение от samoznai » 02 апр 2019, 11:47

Toва е доста очевидно, че е някакъв проблем с апарата, щом не може да се свърже с нито един друг местен оператор. Няма логика да е в Теленор.

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Мнение от tzincbg » 02 апр 2019, 12:28

Xiaomi имат тая гадост да се свързват трудно с роуминг, опитай с ROM, който не е MIUI, а AOSP, Resurrection Remix или Lineague OS.

TRACKER
Регистриран: 11 апр 2006, 17:49

Мнение от TRACKER » 02 апр 2019, 13:23

Колеги,
добре е да има гласност наистина. Понякога проблема е в операторите.
Например, Виваком в Словакия преди година можех да се закачам за 3те най-големи оператора. В последствие Orange отпадна, а наскоро и O2 отпадна. Със сигурност проблема не е в телефона или сима, понеже наблизо в Австрия си се закачам за всички оператори, описани на сайта на вивата. Сега мога единствено на T-mobile мога да ползвам в Словакия.
Явно нещо са направили (рестрикция някаква, може би за хората които пребивават основно в чужбина).

Потребителски аватар
Jonne

Мнение от Jonne » 02 апр 2019, 14:02

tzincbg написа:Xiaomi имат тая гадост да се свързват трудно с роуминг, опитай с ROM, който не е MIUI, а AOSP, Resurrection Remix или Lineague OS.

Ти обаче продължаваш с тъпотиите си .
Мислиш ли, че човека се занимава с такива работи ?!

Sent from my Изображение using Tapatalk

borusiq
Регистриран: 13 ное 2007, 09:06

Мнение от borusiq » 02 апр 2019, 14:23

Определено има някакви рестрикции, за които не ни е известно. Пробвах и с други два апарата, но не стана.
Fire is Faith

insignia25
Регистриран: 02 апр 2019, 19:12

Мнение от insignia25 » 02 апр 2019, 19:15

borusiq написа:
01 апр 2019, 18:53
Аз имам и друга карта (на А1), но се оказа, че е трябвало да й активирам роуминга от България. Наистина, хубавото е, че имам надеждно VoIP-и и ме спасява. Миналата година през септември имах идентичен проблем с А1, но той се разреши след ден. Вече 5 дена не мога да провеждам изходящи от Теленор.
Колега, кое е това надеждно VOIP? И аз се интересувам, че тука в Англия оператора прекъсва постоянно.

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Мнение от tzincbg » 02 апр 2019, 20:39

Bulsatcom voice е добър войп засега. Също vmobile. Но и двете изискват физически в България да ги активираш. Има изцяло онлайн войп доставчици, но са по-скъпи.
Just VOIP групата има понякога добри цени към България в някой от сайтовете си, но там задължително плащай с paypal, въпреки таксата. Така няма как да се объркат да дръпнат повече, а ако не ти заредят точно, имаш защита. Разбира се лошите мнения може да са от конкурентите, но малко повече предпазливост не е излишна и не е скъпа.

Отговори