Новите планове Тотал+
Re: Новите планове Тотал+
На мен ли така ми се струва или по-горните коментари са мега неадекватни?! Ами ако утре решите да ползвате VBOX, gmail,...,..,.. но видиш ли нямаш МБ към тях какво правите??? Нахаквате се с високите планове? Ами и сега може да се нахакате!
За какво нахакване пишеш. Обяснявам ти, че досега съм ползвал 10 000 мб, сега за 1 лв повече ми дават същите МБ, отделно допълнително 2 пакета (общо 20 гб), повече минути в зона ЕС и повече допълнително съдържание за първата година и ти ми пишеш нахакване. Щом досега не съм се нахакал, като съм ползвал 10 000 МБ, явно ми стигат.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple Watch 6 44mm
Това са служителите в Теленор , за тях всичко много адекватно. Какъв е проблема да пуснат планове за 20 лв с 500 мин и 25 гб интернет и за 30 лв с 1000 мин и 50 гб интернет.На мен ли така ми се струва или по-горните коментари са мега неадекватни?! Ами ако утре решите да ползвате VBOX, gmail,...,..,.. но видиш ли нямаш МБ към тях какво правите??? Нахаквате се с високите планове? Ами и сега може да се нахакате!
Най-добре без минути, а само с много интернет.
А, чакай, то имало такова нещо, дейта карта се води.
А, чакай, то имало такова нещо, дейта карта се води.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Вече писах по-горе, че на мен този план ми допада, защото ползвам допълнително съдържание, което така или иначе трябва да се плаща. Никой не ти го дава безплатно. На мен 20-50 гб месечно не ми трябват. Ползвам по 10 гб на месец и ми стигат. С тези 10 гб месечно за около 7 месеца имам трафик само за спийд тестове в размер на 52,9 гб. В този случай дали ще имам 10 или 50 гб все тая. Предпочитам да имам 10 гб, неограничени минути, минути към зона ЕС и две-три позиции за дигитално съдържание безплатно (пък и за 1 година) пред варианта 30 гб включени в плана и да си плащам отделно за диема екстра, НБОго и друго допълнително съдържание. Затова писах, че мен тези планове ме устройват. Който не го устройва си стои на безсрочен, или пък сменя оператора.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Apple Watch 6 44mm
Apple Watch 6 44mm
Виновен е Теленор, че поддържа високи скорости на местата където съм ги правил и от там идват тези 52 гб за тестове. И това при положение, че този месец не съм правил тестове. В противен случай щеше да е още по-стряскащо. Отклонихме се от темата, но пуснах тази снимка, за да се види, че дори с 10 гб на месец могат да се изразходват за глупости много мб, така че затова предпочитам допълнително съдържание пред още повече мб.
Apple Watch 6 44mm
Apple Watch 6 44mm
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Добре де, никъде не мога да открия колко ще струват "позициите" след първата година.Само пише "на преференциални цени" и нищо повече.Колко ли ще са "преференциални" та ги крият толкова?
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Преференциалните цени ги пише в ценовата листа на Теленор в сайта. Нещото което не ми харесва на мен е, че предлагат само трафик за apple music, но не и абонамент, при положение че всички останали аудио и видео стрийминг услуги могат да бъдат добавени като позиции. Впрочем тези нови планове са почти едно към едно с плановете на Теленор Сърбия, които са от няколко години такива.
Явно болшинството от хората не разбират, колко опасна е тенденцията с "преференциалния трафик" Както един колега спомена по-горе това противоречи на принципа на мрежовата неутралност. Както е тръгнало след време може да излезе, че ще имам трафик само за каналите, които оператора е решил да ми пусне. Аз например ползвам spotify и услугите на google. Трафик към тях няма. Друг може да ползва телеграм. Да не говорим, че youtube и подобни въобще не присъстват като опции, а съм сигурен, че всички гледат клипчета. Приложения и сайтове колкото искаш. И ако искам да си ползвам интернета както би трябвало - да си влизам и ползвам сайтове, които аз реша ще трябва да плащам и за нещата, които няма да ползвам. Какво да му харесвам на това?
P.S Nickelodeon и buba play Сериозно това ли е прехваленото съдържание, което ми се предлага ? Spongebob и разни други детски филмчета.
Диемата си я бях пусна за проба. За 7 лв хич не бях впечатлен от факта, че реално можеше да се ползва само на телефона. Приложение за телевизора липсваше и можеше да се каства само към chromecast.
P.S Nickelodeon и buba play Сериозно това ли е прехваленото съдържание, което ми се предлага ? Spongebob и разни други детски филмчета.
Диемата си я бях пусна за проба. За 7 лв хич не бях впечатлен от факта, че реално можеше да се ползва само на телефона. Приложение за телевизора липсваше и можеше да се каства само към chromecast.