Здравейте, може ли да ми помогне някой "вътрешен" човек от "Теленор" или обикновен потребител, но по-запознат с деактивирането и активирането на пакети.
Вчера преподписах досегашния си договор само за мобилен интернет с "Теленор" (офертата от преди две години с 25 гб на бърза скорост за 17 лева месечно), към който бях активирал и пакет НВО го за 7 лева месечно. При новите условия на договора ми вече имам включен безплатно НВО Го пакет за целия срок на договора, както и Плей Диема Екстра, като момичето, което ме обслужваше при преподписването, каза, че трябва да деактивирам досегашния пакет и да си направя нова регистрация за НВО-то. Пробвах да направя това от сайта на Май Теленор, но там вече няма опция за активиране и съответно - деактивиране на НВО го пакет като допълнителен. Сложих картата за данни в табета на дъщеря ми и инсталирах на таблета приложението Май Теленор, но там също няма опция за деактивиране на стария пакет, а просто ми дава, че имам активен НВО го пакет безплатен. Опитах се да се преригистрирам с нов код за регистрация за НВО го, но ми излиза съобщение, че такъв профил вече съществува. Отидох до друг офис на "Теленор" - там ми казаха, че автоматично ми бил деактивиран стария пакет и активиран безплатно новия, не е нужно да правя нова регистрация и да си продължавам с досегашната, като уж повече нямало да ми начисляват таксата от 7 лева месечно, след като вече НВО го ми влиза безплатно при новите условия, на които преподписах вчера.
Та, молбата ми е, който е запознат, да сподели как стоят нещата в действителност - трябва ли да се деактивира досегашната регистрация и да се прави нова, или действително не е нужна деактивация и нова активация с нова регистрация за НВО го?