Ръчни настройки на мобилни данни YETTEL
Ръчни настройки на мобилни данни YETTEL
Здравейте. Може ли някой да ми даде името на APN на YETTEL за мобилния интернет. Промених го умишлено с някакви букви, за да избегна свързване към мрежата, и сега не си го спомням. При нулиране ми излиза Име: Yettel Internet; APN: internet. Още не съм го пуснал да пробвам дали работи, че много "боли" ако няма закупени MB (предплатена карта). Последно ми глътна 15 лв. (2,40 лв./МБ) докато успея да пренастроя телефона и да изключа моб. данни, затова го промених да избегна свързване.
Re: Ръчни настройки на мобилни данни YETTEL
При мен са така:
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Да, много благодаря, значи са си тези. Ще купя MB и ще го пускам. Аз май след APN: internet , слагах едни 1111-ци, но мислех че съм и изтрил нещо. Приятен ден!
По принцип операторите в ЕС би трябвало да могат да се свържат със всякакъв въведен APN.
А има ли отделни настройки за APN за домашния интернет на Yettel? Искам да пробвам друг рутер, не този който дават с договорите и не знам какви настройки да въведа.
Не настройките са същите и за други рутери. Аз ползвам картата от бисквитата на Yettel в един китайски рутер с този APN и няма проблеми. Дори съм намерил кой е банда на който е най-висока скоростта и съм оставил да е само на него, другите бандове съм ги спрял.