Yettel пак са в продажба
Re: Yettel пак са в продажба
Няма изненада. Да видим до какво ще доведе това за клиентите.
По добре няма да стане като дойдат новите
Първо ще вдигнат цените
Първо ще вдигнат цените
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Аз честно казано не знам защо купуват оператори в толкова наситени и дребни пазари. Това са им най-малките пазари на Етисалат и са изключително конкурентни. Другите са им държави, в които има огромно население - Египет, Пакистан, Саудитска Арабия, Алжир, Мароко, Нигер и т.н. и там има колосален потенциал за приходи.
Колкото и да са бедни тези държави, в много скоро време дори и там няма да има човек без телефон и достъп до интернет.
Явно имат много кеш и трябва да ги вкарат някъде.
Ако помните това беше причината Теленор да продаде тези пазари и да се насочи към големите си пазари - Тайланд, Пакистан, Малайзия, Бангладеш и скандинавските.
Колкото и да са бедни тези държави, в много скоро време дори и там няма да има човек без телефон и достъп до интернет.
Явно имат много кеш и трябва да ги вкарат някъде.
Ако помните това беше причината Теленор да продаде тези пазари и да се насочи към големите си пазари - Тайланд, Пакистан, Малайзия, Бангладеш и скандинавските.
Ще очакваме с интерес , дано върнат пак договорите за 1 година,за услугата интернет за дома,преди
имаше сега няма, така не е добре.
имаше сега няма, така не е добре.
Но България е първата европейска държава. Това може да им отвори вратата и за по-големите пазари(един вид да тестват кое как става в Европа).mishobehar написа: ↑02 авг 2023, 16:55Аз честно казано не знам защо купуват оператори в толкова наситени и дребни пазари.
Обаче цените на Etisat(и на DU е толкова) в ОАЕ са...
500AED = 243лв/месец
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Явно е според стандарта им!JKRL написа:Но България е първата европейска държава. Това може да им отвори вратата и за по-големите пазари(един вид да тестват кое как става в Европа).mishobehar написа: ↑02 авг 2023, 16:55Аз честно казано не знам защо купуват оператори в толкова наситени и дребни пазари.
500AED = 243лв/месец
Изпратено от моят 22101316G с помощта на Tapatalk
Взимат 50% плюс една акция в България, Унгария, Сърбия и Словакия...JKRL написа: ↑02 авг 2023, 21:32Но България е първата европейска държава. Това може да им отвори вратата и за по-големите пазари(един вид да тестват кое как става в Европа).mishobehar написа: ↑02 авг 2023, 16:55Аз честно казано не знам защо купуват оператори в толкова наситени и дребни пазари.
Интересна новина https://glasove.com/biznes/zapochna-pro ... -i-nova-tv, при определени обстоятелства собственика на Yettel ще стане собственик на Виваком.
JKRL написа: ↑02 авг 2023, 21:32Но България е първата европейска държава. Това може да им отвори вратата и за по-големите пазари(един вид да тестват кое как става в Европа).mishobehar написа: ↑02 авг 2023, 16:55Аз честно казано не знам защо купуват оператори в толкова наситени и дребни пазари.
500AED = 243лв/месец
Дано и тука ги пуснат тия цени
Артуре, май пак главата ти не е където трябва. Колко трябва да си тъп, за да искаш мобилни планове за 240 лева? Аман от такива парчета.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black