Yettel са махнали предплатения план от 4джи
Yettel са махнали предплатения план от 4джи
Преди имаше на безсрочен договор 4 джи,200 гб на месец,сега вече няма и е при ,договор за цели 2 години ! честито !
Остана само да махнат и предплатените карти ,за и предплатения интернет от офертите.
Остана само да махнат и предплатените карти ,за и предплатения интернет от офертите.
Re: Yettel са махнали предплатения план от 4джи
Да махнат всичко
Аз вече съм отписал йеттел като оператор, те хем нас прецакват с тия куци офертои,хем си вкарват автогол.остана да махнат предплатените сим карти за разговори и нет,и всичко при тях да е на договор.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Няма да забравя как дори при стартирането си предложиха брутално куци тарифи, далеч по-лоши от на другите.
Не съм срещал друг подобен пример никога.
Yettel са аномалия някаква
Не!
Това е начина да оправят бакията която направиха с пускането на 4G мрежата за която никой не знаеше!
Трябва да махнат 4G и за някои от ПосПейд Клиентите, защото положението все още е критично зле, но всяка стъпка към оправяне на мрежата е важна!
А1 и Виваком, няма нужда правят каквото и да било.
Yettel го въведоха, те да се справят с предизвикателството по поправката.
Това е начина да оправят бакията която направиха с пускането на 4G мрежата за която никой не знаеше!
Трябва да махнат 4G и за някои от ПосПейд Клиентите, защото положението все още е критично зле, но всяка стъпка към оправяне на мрежата е важна!
А1 и Виваком, няма нужда правят каквото и да било.
Yettel го въведоха, те да се справят с предизвикателството по поправката.
В сайта на Компанията пише че има пакети с 4G, от къде имаш информация че са махнали предплатените планове от 4 и 5G мрежата?
Сигурно ще пускат нови с 6G на скороста на 3G
Информацията си правя сам заключение оттук ! https://www.yettel.bg/tv-internet/inter ... ma/planove
преди имаше този план за 24 месеца / за 12 месеца / и безсрочен план ,месец за месец, сега го има само за 24 месеца,
и при доста по солена цена ! това е подигравка с клинетите ! и така да надуят цените и да фалират дано !
Нямам търпение да ми изтече договора с тия… ще спра и 5-те сим карти.. тая алчност ще ги убие…