Ти.ком стартира всеки момент
Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Тук спор няма - то това си е все едно Wi-Fi антени са насложили, като Networx или там кои бяха преди направили... Никаква мобилност, пълна имитация на LTE мрежа. Влезеш в метрото - моментално връзката умира, качиш се на по-висок етаж - пак същото... Влезеш в някой подлез с автомобила - отново нъцки... Даже и в някои софийски квартали като Горна баня нямат покритие дори... Но докато ги има и предлагат оферти от сорта на 200 гъби за 12 лева (скрити) защо да не ги ползваме, иначе аз не виждам как ще си платят 40-те милиона заем от Фибанк с 7000 такси месечно, били те и по 20 лева (повечето са до 15). Може и да е фантом този телеком и да се готви за продажба/обединение с друг, кой ги знае какви ги мътят... Все пак с тях имам удобството да ползвам практически неограничен интернет почти навсякъде в София и повечето големи градове, когато не съм у дома не се замислям какво да изтегля или да гледам, защото може да не ми стигне трафика до края на месеца... Навсякъде съм си като с домашен интернет при това на смешна цена. Преди го бях споменавал, не че някой го интересува, но - такъв оператор у нас има шанс единствено, ако предложи LTE покритие във всеки един град (без селата и други по-слабо населени места) и VoLTE разговори, при това разговорите да са неограничени в най-евтините тарифи. И пак такъв оператор, ще заеме около 5-10% от всички клиенти в страната, но ще е добра алтернатива за много хора. А за четвърти "стандартен" оператор с 3/4G мрежа в цялата страна като сегашните три, няма какво да си мечтаем, за всеки е видно, че няма място за такъв на нашия пазар, но дори и да има, то той няма да предложи нищо различно от сегашните три, нали работата е да дадеш повече за по-малко пари по нов и непознат начин...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Ти.Ком е дружество създадено от Фибанк, чрез ресурсите на Макс Телеком, което готвят за продажба или сливане с Net 1 и след това обща продажба, защото и двете дружества са с лош кредит към Фибанк в момента.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
А какви са опциите за плащане на сметката?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Epay, изипей, банков превод
-
- Регистриран: 07 авг 2017, 09:56
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
...222 - Чудя ти се, плюеш ли ги, защитаваш ли ги ...!?! Мрежата им е само LTE - първата в страната, пусната от Макс Телеком. В метрото не съм пробвал (възможно е там да нямат покритие), но с таблет от Лозен, до малко преди Владая, въобще не ми прекъсна, при гледане на онлайн клипове в YouTube. Това да не би да е фиксирана услуга, а?! Я, пробвай с Netbox на Ментел!
Да, сигурно си прав, че не ограничават в момента- аз съм с план 200 GB, а харча по 250-270 всеки месец, но и това няма да е вечно. Офертата им за 200 GB въобще не е скрита, а е за лоялни (бивши на МАКС) клиенти и е 21,90 лв. - аз толкова плащам и е с 1 лв. по-ниска цената от тази на сайта, за нови клиенти с тарифа Unlimited data 200 за 2 години. Нека бъдем честни и обективни и не пускаме грешна информация.
И дано да разширят покритието и да се продадат, че без сериозни инвестиции ще изостанат много ... А на мрежата още им пише "Max' :D
Да, сигурно си прав, че не ограничават в момента- аз съм с план 200 GB, а харча по 250-270 всеки месец, но и това няма да е вечно. Офертата им за 200 GB въобще не е скрита, а е за лоялни (бивши на МАКС) клиенти и е 21,90 лв. - аз толкова плащам и е с 1 лв. по-ниска цената от тази на сайта, за нови клиенти с тарифа Unlimited data 200 за 2 години. Нека бъдем честни и обективни и не пускаме грешна информация.
И дано да разширят покритието и да се продадат, че без сериозни инвестиции ще изостанат много ... А на мрежата още им пише "Max' :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Е около София е равно поле, не е трудно да не прекъсва. Но почнат ли хълмовете, гората, край. За да покрият там се иска голям ресурс, който трудно ще добият.
Re: Ти.ком стартира всеки момент
Имате ли интернет, защото при мен от 2 дни няма достъп. Няма възможност за свързване с националния им телефон, както и с тези, които отговарят за техническата поддръжка.
Последния път , когато говорих с тях по технически проблем ( преди около месец някъде) ми беше обяснено, че нямат денонощна поддръжка, а само от 09.00-17.00, а на въпроса ми " Защо няма дежурни, които да осигурят денонощна поддържка" ми отговориха, че не са длъжни да го правят.
В момента няма не само денонощна, а направо НИКАКВА поддрържка.
Новият телеком .................(angry)
Да не са приключили, още преди да са започнали.
Последния път , когато говорих с тях по технически проблем ( преди около месец някъде) ми беше обяснено, че нямат денонощна поддръжка, а само от 09.00-17.00, а на въпроса ми " Защо няма дежурни, които да осигурят денонощна поддържка" ми отговориха, че не са длъжни да го правят.
В момента няма не само денонощна, а направо НИКАКВА поддрържка.
Новият телеком .................(angry)
Да не са приключили, още преди да са започнали.
Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
И аз нямам от вчера следобяд. В гр. Сливен. Телефонът им не отговаря. Писах им имейл, но и там засега няма никакъв отговор. Лошото е, че живея в гората и никой друг не може да ми предложи интернет на приемливи цени. Ще се радвам, ако пишете тук какво се случва.
Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Ами аз съм в София и нямам все още. НА телефоните, макар в посоченото от тях работно време, отново никой не отговаря. Преди малко им пуснах мейл. Когато има някаква яснота, ще пиша :)
Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Какво се мъчите и вие с тези несъществуващи псевдооператорчета, не ви разбирам...