Ти.ком стартира всеки момент

ttitto
Регистриран: 15 дек 2018, 18:56

Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент

Мнение от ttitto » 02 ное 2018, 10:37

Телефонът вече дава заето. До преди малко въобще не започваше да звъни. Това мисля е някакъв напредък.

samoznai: За съжаление нямам алтернатива. За потребление около 190 гб/месечно никой не може да ми предложи интернет за цена 22 лв. Изчерпал съм всички варианти в региона.

super_adsl
Регистриран: 07 авг 2017, 09:56

Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент

Мнение от super_adsl » 02 ное 2018, 10:57

Наскоро се случи с оранжевите... ;)

samoznai
Регистриран: 05 дек 2008, 12:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент

Мнение от samoznai » 02 ное 2018, 12:01

Така де, ама ето, че са ненадеждни. И аз мога да ти предложа 200ГБ за 22 стотинки общо на месец, ама като не ти ги доставя...

FiLs
Регистриран: 23 май 2015, 23:30

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент

Мнение от FiLs » 02 ное 2018, 12:07

Дам, и в Пазарджик няма от вчера вечерта. И аз се опитах да се свържа с оператор, но телефона е изключен, изпратих мейл.
Очаквам бързо да отстранят проблема, защото принципно около 3/11 ми пристигат фактурите.
А на въпроса защо се занимаваме с такива псевдоператорчета, сигурно защото има добро съотношение на цена/ качество. Ползвам сигурно вече от 10 години, още от времето когато беше Wimax. Няма много алтернатива, да не кажа никаква. Ползвал съм го в много градове на България, което си е голямо предимство. Тази година установих с малко огорчение, че мрежата не работи в Слънчев Бряг за разлика от предната година, но това не беше толкова от значение.
В периода на прехода от Макс към ТиКом съм имал епизодични, кратковременни прекъсвания. Мисля за първи път от години прекъсването е за толкова дълъг период от време като най-дразнещото е липсата на информация от тяхна страна по проблема.

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент

Мнение от tzincbg » 02 ное 2018, 12:59

Аз си помислих че пак са отрязали роуминга за клиенти на булсата...
На едно място в София мрежата им не я виждам, но на друго работя без проблем.
Засега можете да направите следното:
Влизате в менюто на модема на интернет адрес 192.168.1.1
Парола и име admin
Или ако сте с телефон в настройките на сим картите или мобилните мрежи според модела:
В настройки на връзката минавате на ръчно търсене и се свързвате с 28411 (булсатком). По-бавна е мрежата, но работи. (в повечето градове с покритие на Тиком).

super_adsl
Регистриран: 07 авг 2017, 09:56

Мнение от super_adsl » 02 ное 2018, 13:08

EEEE, къде има 100% гаранция? И, нека сме обективни- 7 месеца беше безплатен, нали! Пък не е прекъсвал.

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент

Мнение от tzincbg » 02 ное 2018, 13:49

Той си им е набрал от преди някакви модеми го карали да плаща...

ttitto
Регистриран: 15 дек 2018, 18:56

Мнение от ttitto » 02 ное 2018, 13:59

Ползвам ги още от времето на Max Telekom. Покрай фалита не ми спря интернета нито за един ден. Плащах си сметките онлайн и нямах никакви проблеми. Дори имаше период, който спряха да ми идват фактури, но въпреки това имах услуга. Около 3 месеца беше така, безплатно. След това ми се обадиха по телефона от Ти Ком и ми казаха, че те поемат клиентите на бившия Макс Телеком и така сключих договор с тях.
Та какво означава ненадеждни, след като за 26 месеца съм имал две прекъсвания на интернета? Едното е настоящето.

samoznai
Регистриран: 05 дек 2008, 12:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент

Мнение от samoznai » 02 ное 2018, 15:05

По ненадеждни имам предвид, че не знаеш докога ще ги има, дали ще има услуга и ако няма услуга, дали ще ти вдигнат изобщо телефона с информация.
Представи си да ти зависи бизнеса от това, да имаш клиенти, които разчитат на тебе да си онлайн. Несериозно ми звучи, това което описвате.

No_name1
Регистриран: 19 ное 2018, 22:29

Re: Ти.ком стартира всеки момент

Мнение от No_name1 » 02 ное 2018, 15:38

За несериозно, определено е несериозно, не може в XXI век да бъде така - и проблема е не това, че има прекъсване, а в това, че няма яснота кога ще бъде оправено това прекъсване.
По същността на въпроса- към обяд след може би 20 опита, успех да се свържа с въпросния им телефон за контакт и естествено от там ми отговориха със тъпите стереотипни реплики " Работим по проблема, разбираме ви, но не знаем къде е проблема и кога ще бъде отстранен и нямаме яснота " :X
Преди малко пробвах - вече има нет ( поне за София).
Надявам се повече да не правят такива изцепки, още преди да са се разраснали, не говори никак добре за тях липсата на информация и комуникация.

Отговори