Ти.ком стартира всеки момент
-
- Регистриран: 07 авг 2017, 09:56
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Хората с бизнес не разчитат само на 1 доставчик. Правят БекЪп-и :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
За съжаление е пълно с такива и когато имаш повреда , защото разбираш няма неразвалящи се неща, този човек който си плаща като обикновен домашен потребител иска да му го оправиш до 1 час защото му губел бизнеса......
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Всъщност изобщо не е така, доставчиците правят бекъпи-те, но явно не и този.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Имам си бекъп - хотспот от телефона - вече имам гигабайти натрупани на примата.
А иначе не ми говори, че някой сериозен БГ оператор имал добър бекъп. Като падна българската колокация на YouTube не беше достъпен хич, а трябва да е от дата центровете в други държави. Но не - нула, йок.
А иначе не ми говори, че някой сериозен БГ оператор имал добър бекъп. Като падна българската колокация на YouTube не беше достъпен хич, а трябва да е от дата центровете в други държави. Но не - нула, йок.
Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Малко след като писах съобщението тръгна в Пазарджик, тоест към обяд. Дали тръгна в Сливен?
Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Платили са Ток?
Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Вчера взех сим карта и 4G usb стик Huawei E3276 с безсрочен договор (за срок от един месец и автоматично става безсрочен) с плана Student data 50.
Планът е 50 GB за 11,90 + 2 лв наем за донгъла. Поръчах през сайта. Наложи се два пъти да го поръчвам, защото на първата поръчка се оказа, че не приемали плащания през епей. Макар да го има като опция при плащането. (?!)
Само кеш - на куриера. Уточнихме по имейл.
На втория път се обади едно момче. Пита ме, дали съм студент. Защото планът бил само за студенти. Казах му, че съм бивш студент. Много бивш - за последно 1993 г. Ама синът ми е настоящ студент. Добре, казва, ще го пишем на негово име. Дадох му ЕГН-то му. Повече нищо не искаха. Нито студентска книжка, нито нищо друго.
Планът е 50 GB за 11,90 + 2 лв наем за донгъла. Поръчах през сайта. Наложи се два пъти да го поръчвам, защото на първата поръчка се оказа, че не приемали плащания през епей. Макар да го има като опция при плащането. (?!)
Само кеш - на куриера. Уточнихме по имейл.
На втория път се обади едно момче. Пита ме, дали съм студент. Защото планът бил само за студенти. Казах му, че съм бивш студент. Много бивш - за последно 1993 г. Ама синът ми е настоящ студент. Добре, казва, ще го пишем на негово име. Дадох му ЕГН-то му. Повече нищо не искаха. Нито студентска книжка, нито нищо друго.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Айдеее, Ти- ком ги бутна първия сняг, а още не е наваляло както трябва. При вас как е положението- имате ли нет? На телефоните никой не отговаря :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Явно твоята клетка е паднала, аз си ги засичам.
Пробвай в роуминг 28411 засега.
Пробвай в роуминг 28411 засега.
-
- Регистриран: 07 авг 2017, 09:56
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Мен ме спряха за неплатена фактура. Днес платих и вече имам нет.