Ти.ком стартира всеки момент
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Здравейте,
В Пазарджик падна нета края на миналата седмица. Имало проблеми с оптиката в Пазарджик и Велинград ми каза оператор с койт се свързах от първия път.
За сефте ми се наложи да активирам роуминга, нета работи няма ядове.
В Пазарджик падна нета края на миналата седмица. Имало проблеми с оптиката в Пазарджик и Велинград ми каза оператор с койт се свързах от първия път.
За сефте ми се наложи да активирам роуминга, нета работи няма ядове.
-
- Регистриран: 16 дек 2018, 17:30
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
здравейте сканирам обхвата за вилата излиза ми ТЕЛЕКОМ 4Г това тяхната мрежа ли е?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Не е сигурно. Може да е зле именувана клетка. Къде е вилата?
-
- Регистриран: 16 дек 2018, 17:30
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
гр.Русе местноста Буйна Яна
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Имат покритие според сайта.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Telekom е румънски оператор, колеги :D
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
То си пише, че е румънски,но коя от двете които са с цифри е ти Ком?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
284 13 тиком
284 11 булсатком
284 11 булсатком
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Винаги съм се чудил защо при сканиране излизат тези числа, вместо имената на въпросните оператори. Някой нясно ли е каква е причината?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Само на някои клетки съм виждал да ми пише Max 4G, когато сканирах с друга карта, явно не са се занимавали да ги настройват.
Иначе със сим карта на Макс винаги си я пишеше Max 4G.
Иначе със сим карта на Макс винаги си я пишеше Max 4G.