Ти.ком стартира всеки момент
Re: Ти.ком стартира всеки момент
Някой наясно ли е със студентската тарифа на безсрочен . Може ли като не се използва известно време и не се плаща после пак да се пусне.
Тези които са наясно , са от Help desk на оператора. Там отговаря една разговорлива кака, ще бъде изчерпателна.
не знам за кака на ти ком на мен 2 пъти все един батко ми обясняваше за интернета, някой от варна ползва ли от ти ком интернет мобилния из вилните зони става дума за вилна зона вече е квартал Траката , защото лично аз си взех една карта да пробвам на безсрочен договор за резервен интернет , но уви ударих на камък нямаше мрежа на тиком при мен?
Работят ли? Или ли вече са в реанимацията???
Работи си мрежата и имам приятели, които я ползват и са доволни. Друг е въпроса, че ънлимитед плана на Теленор за дейта карта е меко казано перфектен.
Е да и аз вече им засичам мрежата , просто не пише ти ком ами цифри , е така де да знае човек който очаква да има някакво име на мрежа а то няма...
В приложението speedtest има раздел map и там може да се разгледа покритието на 3-те оператора+ТиКом и Булсатком и от това,което съм гледал не съм очарован на ТиКом и Булсатком!
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Ама това разчита на user data. А както знаем от статии от 2019, към тогава и двата оператора са имали под 2000 потребители. Не смятам, че в последните 2 години те са се увеличили.