Ти.ком стартира всеки момент
Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
В моя случай не аз съм длъжника и нарушителя.Благодаря.:D:D
Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Би се превърнал в такъв, ако започнеш да унищожаваш (скъпо) чуждо имущество. Това, че от Макс Телеком са си нарушили договора за наем, се разглежда като отделен случай. Както ти е написал tzincbg - обади им се и поискай информация. (yes)
Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Това имам предвид. Това, че са некоректни, не значи, че не търсят некоректни спрямо тях. Нали, човек си казва напр. еее, те са умрели, няма да ме търсят за една такса и после познати се оказаха с дългове към колектори. То е и логично, закъсала фирма си търси всеки един лев, който може да вземе. Дали е честно е друг въпрос.
Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Обадих им се.На посочените телефони два дни никой не вдигаше след което те ме потърсиха.„Не мога да ви кажа,но в рамките на деня ще ви се обади колегата,който отговаря.................„ и така 10 дни.Тези са фалирали преди да започнат(angry)(angry)(angry)(angry)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Еми те не са почнали още. Още организират дилъри в градовете с покритие. Гледам в Бургас са им Жар компютър с, което не е лоша идея. Дано се развият нещата. Но недей бърза. При тях ще е бавно и допълнително ограничено от планове като smart u
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Имам вътрешна информация, че цените им, че започват от 4,99лв, а Интернетът от 10 Гб и 512КБ след бързите... Абе не е зле... :|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Е в офертите за задържане, които бяха пратили пишеше 256 кб след бързите.
Предплатените как ще са? Ще се пускат ли минути за разговори?
Предплатените как ще са? Ще се пускат ли минути за разговори?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
0882773800
на който му трябва инфо от първа ръка
на който му трябва инфо от първа ръка
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Това ще е за първите си нови 10 хиляди абонати или старите такива. Ти би ли подписал при тези условия? На мен 5 лева ми се струват множко... :(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Предпочитам да е на принципа на булсата или друг вариант на предплатена - който месец ми трябва зарежда, който ще съм в планината или когато си имам интернет на Теленорската - не зареждам.