Ти.ком стартира всеки момент
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Напълно съм съгласен с теб! Не бих им плащал повече от 2, айде максимум 3 лева за 15-20 ГБ.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Бъзикаш се, но няма как да поискат 45лв за неограничен нет, при наличието на smart u с национално покритие и роуминг. От тук нататък да мислят, да анализират, да измерват непрекъснато кое работи и кое не и може би ще се получи.
-
- Регистриран: 07 авг 2017, 09:56
Re: Ти.ком стартира всеки момент
Хора, аз днес подписах при пича под пилоните. :) За моя голяма изненада, преди мен имаше една мацка от някакава фирма, която подписа за 6 карти (whistle)
Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Имат ли вече обявени абонаменти или още не?
Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
6 лв. За 6 гб
7 лв. За 7 гб
Х лв. За Х гб
7 лв. За 7 гб
Х лв. За Х гб
Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Звучи ок. Но ако А1 запазят 4гб + минути за 6 ЛВ след края на лятото, примката се затяга.
(правили са преди така уж нещо временно, а после или остава, или става още по-изгодно в предплатения план).
P. S. Знам, че няма накъде да се смъква повече. Просто пазарът е брутално конкурентен в момента. Още повече, че май покрай някои смени на собственост, явно няма и много стабилни договоки между големите.
(правили са преди така уж нещо временно, а после или остава, или става още по-изгодно в предплатения план).
P. S. Знам, че няма накъде да се смъква повече. Просто пазарът е брутално конкурентен в момента. Още повече, че май покрай някои смени на собственост, явно няма и много стабилни договоки между големите.
Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Кух като лейка не се ли усещаш, че те пързалят бе !?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Е, не му подрязвай крилата де.. :D
-
- Регистриран: 07 авг 2017, 09:56
Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Ами ... аз подписах на 200 GB за 21,90лв. Но им видях цените за 30GB, 60GB и 100GB. Каза, че това са специални цени за лоялните клиенти. Аз бях в тази класация :D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Ти.ком стартира всеки момент
Ми ако лъже си е за негова сметка. 6 ЛВ за 6 гб наистина е абсолютния максимум като цена за ниския ценови клас, даже над него при такова покритие и конкуренцията на виваком браво и А1 предплатен.
21, 90лв за 200 гб никак не е лошо. Особено ако си го местиш и си го взимаш на вилата, на морето, без да ти трябва втори абонамент.
Зя 30,60,100 гб какви са цените или които си спомняш поне?
21, 90лв за 200 гб никак не е лошо. Особено ако си го местиш и си го взимаш на вилата, на морето, без да ти трябва втори абонамент.
Зя 30,60,100 гб какви са цените или които си спомняш поне?