KG800
Re: LG KG800
A VIDQHTE LI NOVIQT LG BQL 6OKOLAD,A?
На практика няма нищо повече като функции от Сименс СХ75 - сименса дори има слот за карта и струва 270 лева. Не знам какво толкова им харесва на някои хора този телефон и на всичкото отгоре цената му е напълно съизмерима с СЕ к800и.
Добре де в края на крайщата има ли някой тука, който да го има телефона и да може от личен опит да каже кое му е наред и кое не?
lg kakvo da mislim
xaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxa
-
- Регистриран: 08 яну 2005, 20:10
ДИЗАЙНЪТ Е МНОГО ДОБЪР.ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ИМА ОЩЕ КАКВО ДА СЕ ПОДОБРЯВА.ЗА 3 МЕСЕЦА ПРД О4ИТЕ МИ СЕ ПОВРЕДИХА ДВА АПАРАТА ОТ ТОЗИ МОДЕЛ.
-
- Регистриран: 22 юни 2006, 07:26
от скоро имам телефона ,батерията е доста издръжлива ,диспея му е прекрасен и има много бързо меню малко трудно се свиква със сензорните бутони но за 10 мин след това не е проблем ,а и нещо което много ме дразни е дата кабела и зарядното са на един вход мисля че някакво усб се нарича входа не съм сигурен ,та нещото което ме дразни е че дрябва постоянно да придържаш дата кабела защото е много паянтаво затова ще си взема един блутуут ,а иначе кабела за зарядното мисля че не хлопа ...може и дата кабела да му има нещо
Телефона е хубав ! :)
Телефона е хубав ! :)
Ами ЛГ и Самсунг имат още много години да се развиват , докато прокопсат и другите им отдели , не само дизаинерския. Тези чувствителни на допир бутони са смехотворни , активорат се понякога дори по време на разговор, докосвайки бузата ти. Същото е и с едни МП3 плеъри на Филипс. А когато си с ръкавици - забрави...
Иначе дизайна си е много добър.
Иначе дизайна си е много добър.
da predstavi si alex_pl 4e ima takiva deto si go kupuvat i sa mn dovolni,az si go kupih i telefona e prosto neveroqten i kato vyn6en vid i kato funkcii, no mi se struva 4e na tebe problema ti e drug,no nqma zna4enie,nedei zabravq 4e vseki si pravi izbora za kakvo da si dade parite,az gi dadoh i ne syjalqvam,mislq 4e za edna jena v momenta nqma po-podhodq6t telefon
-
- Регистриран: 21 мар 2006, 00:45
vijte kvo az sam ot skoro sus toq telefon vzel sam go 4istak bursak ot italiq za 100 evro :) promociq :) tela e super , kvo kat e lg i nqma slot za karta az nedustataci ne mu namiram !!!! i edin tel po4va da ima defekti i da se precakva kogato nqkoi nz kak da si go pazi !!! ;) taka4e vuzrajeniq neiskam pove4e da 4uvam :)