KE800
Re: LG KE800
Spored men tozi tel e mnogo stilen i e dosta dobur izbor.Lo6oto spored men e 4e ne e simbian.A po otno6enie na tova dali e za jeni ili za muje.Spored men nqma zna4enie.Kakto ve4e sa ti kazali ne se kolebai. ;)
pozdravi i priqtna bude6ta upotreba :D
pozdravi i priqtna bude6ta upotreba :D
iskam da pitam LG KE800 v obqvite za 549lv,koito gi ima v predstavqneto na tela s kakva garanziq sa i nqkoi znae li tqhnata sigornost
Имам телефона от около два месеца и съм почти на 100% доволен. Има един бъг и ще се радвам ако ми помогнете:
- всяка група от контактите би трябвало да събира до 20 записа, докато при мен в едната група събира 4, друга - 9 и т.н. Колкото и да опитвах, не ми разрешаваше да добавя нови записи в тези групи.
Дали е фабричен дефект или докато са превеждали менюто, са прецакали нещо?
- всяка група от контактите би трябвало да събира до 20 записа, докато при мен в едната група събира 4, друга - 9 и т.н. Колкото и да опитвах, не ми разрешаваше да добавя нови записи в тези групи.
Дали е фабричен дефект или докато са превеждали менюто, са прецакали нещо?
-
- Регистриран: 19 апр 2007, 11:41
И аз съм на това мнение. телефончето си е мнго хубаво и не виждам, защо трябва да иам някакво разграничение мъжки-женски. Все пак има и жени, които ходят с уж "мъжки" телефони. Казват, че е женски, просто защото е с по-нежен дизайн. Не е толкова груб. А и го ползват дами, точно поради тази причина. А пък и май на нас са ни по-удобни сензорчетата. Според мен това е единствената причина.
-
- Регистриран: 20 дек 2005, 10:00
Никой не пише за батерията аз си продадох gsm Nokia 7610 и се чудя какъв да взема мисли между Lg KE800 и Nokia N70 ME ? какво бихте ми препоръчали ?
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
моето държи 3 дена / 20 -30 мин. разговори /
-
моето държи 3 дена / 20 -30 мин. разговори /
-
- Регистриран: 13 яну 2006, 18:16
Ей, ще ме убиеш. Как може да си толкова сляп? Ако LG неправят хубаво аудио, значи ELITE са най-добрата марка на света :) хаха :) Мога да ти кажа, че имам уредба LG и в ценовия си клас трепеше всички мършави Сонита и Панасоничета и тем подобни. Ако говорим вече за професионална музика, там LG просто не се занимават да произвеждат каквото и да било.
-
- Регистриран: 13 яну 2006, 18:16
Боже опази ме от лудите, че и аз ще полудея.
Абе ти мислиш ли го това, което го говориш. Ти със сигорност не си имал никога LG и приказваш яко на изуст. Сензорните клавиши първо не се натискат, а се докосват и второ, те нереагират на нищо друго освен на пръстите, нито на метал, нито на гума, нито на плат, на нищо, ако беше прочел поне малко информация и беше отишал до някой магазин да го пробваш, щеше да звучиш по-достоверно, а не само да лъжеш хората, да петниш марката и да се правиш на "ГЪЗар"
Абе ти мислиш ли го това, което го говориш. Ти със сигорност не си имал никога LG и приказваш яко на изуст. Сензорните клавиши първо не се натискат, а се докосват и второ, те нереагират на нищо друго освен на пръстите, нито на метал, нито на гума, нито на плат, на нищо, ако беше прочел поне малко информация и беше отишал до някой магазин да го пробваш, щеше да звучиш по-достоверно, а не само да лъжеш хората, да петниш марката и да се правиш на "ГЪЗар"
-
Браво PoweR_of_DarK Вече му беше отговорено :)) И според мен 90% си говорят или за телефона , който желаят да имат /а само на картинка или на витрината са го виждали / или пък говорят глупости за друг телефон от конкурентна марка, който отново не са го виждали или най-малкото разцъквали
Автор: DоCоMо
Дата: 05.01.2007 19:10
За кое точно? Аз например нямам думи за смелите изказвания на някои хора Ако наистина са тествали телефона или поне са го държали в ръка, не би трябвало да пишат глупостите които чета тук
» Отговор
» Виж мобилния телефон
Re: LG KE800 [Re: petur4eto]
Автор: caribou
Дата: 05.01.2007 23:05
v Canada sam. tuk mobilnie operatori go davat na promotzia i horata go vrashtat masovo sled 2 dena.
Редактирано от caribou на 2007-01-05 23:08:11.
» Отговор
» Виж мобилния телефон
Re: LG KE800 [Re: caribou]
Дата: 06.01.2007 00:55
И наистина ли "kopchetata na predniq panel sa s dokosvane i se natiskat mnogo leko sami v djoba", понеже не би трябвало да е така Да не са некви сив мексикански внос тия телефони в Канада
Дата: 05.01.2007 19:10
За кое точно? Аз например нямам думи за смелите изказвания на някои хора Ако наистина са тествали телефона или поне са го държали в ръка, не би трябвало да пишат глупостите които чета тук
» Отговор
» Виж мобилния телефон
Re: LG KE800 [Re: petur4eto]
Автор: caribou
Дата: 05.01.2007 23:05
v Canada sam. tuk mobilnie operatori go davat na promotzia i horata go vrashtat masovo sled 2 dena.
Редактирано от caribou на 2007-01-05 23:08:11.
» Отговор
» Виж мобилния телефон
Re: LG KE800 [Re: caribou]
Дата: 06.01.2007 00:55
И наистина ли "kopchetata na predniq panel sa s dokosvane i se natiskat mnogo leko sami v djoba", понеже не би трябвало да е така Да не са некви сив мексикански внос тия телефони в Канада