KE800
Re: LG KE800
Zdraveite na vsichki,
Molia vi kajete mi neshto za bateriata na tozi krasiv telefon? Kupih si go predi 1 sedmica i do den dneshen bateriata darji tochno 1 den ( dori ne i cialo denonoshtie) . Kato se ima vpredvid che az ne govoria mnogo, ne slusham MP3-ki, ne izpolzvam photo i video funkciite i moga da kaja che tazi parva probna sedmica izobshto ne sam go izpolzvala palnocenno. Da sam provejdala po 3-4 razgovora na den za po 3-4 minuti vseki i TOVA E!
Choveka koito mi go prodade kazva che tozi telefon e takav i nemoga da ochakvam poveche ot nego zashtoto bil aksesoar, a ne telefon.
Izobshto ne sam sklonna da mu viarvam. Spodelete vashite nabludenia ot bateriata ( tezi koito go imat). Za men ne e normalno chisto nov telefon nezavisimo kakva marka e da darji po max. 12 chasa i to bez da bade izpolzvan sas vsichkite mu extri.
Onzi den biaha ostanali 2 chertichki na bateriata ( ot obshto 4 ) i reshih da probvam kak snima. Napravih samo edna snimka bez svetkavica i bateriata se izprazni!!!! Ne bih iskala da go zameniam za drug, zatova kajete dali prosto ne sa mi prodali nekachestven aparat ili naistina cialata seria LG KE 800 sa takiva ??????????????????
Molia vi kajete mi neshto za bateriata na tozi krasiv telefon? Kupih si go predi 1 sedmica i do den dneshen bateriata darji tochno 1 den ( dori ne i cialo denonoshtie) . Kato se ima vpredvid che az ne govoria mnogo, ne slusham MP3-ki, ne izpolzvam photo i video funkciite i moga da kaja che tazi parva probna sedmica izobshto ne sam go izpolzvala palnocenno. Da sam provejdala po 3-4 razgovora na den za po 3-4 minuti vseki i TOVA E!
Choveka koito mi go prodade kazva che tozi telefon e takav i nemoga da ochakvam poveche ot nego zashtoto bil aksesoar, a ne telefon.
Izobshto ne sam sklonna da mu viarvam. Spodelete vashite nabludenia ot bateriata ( tezi koito go imat). Za men ne e normalno chisto nov telefon nezavisimo kakva marka e da darji po max. 12 chasa i to bez da bade izpolzvan sas vsichkite mu extri.
Onzi den biaha ostanali 2 chertichki na bateriata ( ot obshto 4 ) i reshih da probvam kak snima. Napravih samo edna snimka bez svetkavica i bateriata se izprazni!!!! Ne bih iskala da go zameniam za drug, zatova kajete dali prosto ne sa mi prodali nekachestven aparat ili naistina cialata seria LG KE 800 sa takiva ??????????????????
-
- Регистриран: 19 апр 2007, 11:41
А по колко време го зареждаш? Защото първите няколо пъти батерията наистина държи по малко, но за 1 ден да се изхабява... наистина е лошо.
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
3 дена трябва ти държи
Много е важно първоначалното зареждане 2-3 пъти по 14-17 часа за всеки случай Иначе - нова батерия
Много е важно първоначалното зареждане 2-3 пъти по 14-17 часа за всеки случай Иначе - нова батерия
DYD™Xenium, mnogo blagodaria za barziat otgovor . Znam za parvite niakolko pati i go zarejdah po minimum 12 chasa. Opitvah da go zarejdam vkluchen i izkluchen, no efekta e nulev. Za edna sedmica otkakto go imam sam go zarejdala pone 6-7 pati ( po ciala nosht).
Kogato e napalno zareden darji do kam obiad. Togava pada parvata chertichka i posle samo za 3-4 chasa padat i ostanalite tri chertichki. Ako resha da shtrakna vednaj s aparata ili da izslusham edna MP3 pesen avtomatichno bateriata pada napalno i tel. izkluchva.
Smeniala sam mnogo mobilni aparati, no takova chudo dosega ne mi se e sluchvalo. Pri men GSMite darjat po 4-5 dni minimum.
Smiatash li che e vazmojno da ne e ot bateriata ami da e ot software neshto?
Pozdravi
Kogato e napalno zareden darji do kam obiad. Togava pada parvata chertichka i posle samo za 3-4 chasa padat i ostanalite tri chertichki. Ako resha da shtrakna vednaj s aparata ili da izslusham edna MP3 pesen avtomatichno bateriata pada napalno i tel. izkluchva.
Smeniala sam mnogo mobilni aparati, no takova chudo dosega ne mi se e sluchvalo. Pri men GSMite darjat po 4-5 dni minimum.
Smiatash li che e vazmojno da ne e ot bateriata ami da e ot software neshto?
Pozdravi
-
Отиди да ти замерят заряда Този който ти е продак телефона може да е прецакал батерията или да я сменил Практика е някои да слагат нови лепенки на стари батерии /лепенките са на руло, също като стикерчетата за цените, така че всичко е възможно /
-
- Регистриран: 09 апр 2006, 19:12
ако наистина нищо не прави6 почти няма как ако батерията е наред дати кара толкова малко
-
Re: LG KE800 [Re: SancHo`]
Автор: DYD™Xenium
Дата: 04.06.2007 15:09
моето държи 3 дена / 20 -30 мин. разговори /
Автор: DYD™Xenium
Дата: 04.06.2007 15:09
моето държи 3 дена / 20 -30 мин. разговори /
-
- Регистриран: 13 яну 2006, 18:16
DYD™Xenium Понеже виждам, че си един от малкоте сериозни хора тук искам да те питам неще конкретно. Колко силен е звука му от високо говорителя (ако може направи сравнение).
Другото, което ме интересува, знаеш ли някое java приложение за zoom на картинките/снимките в телефона.
Тези две неща са много важни за мен и искам да ги знам, защото съм се навил за този телефон, но сега съм със EF81 и по звук е супер и просто не искам да го сменя с нещо, което ще е послабо.
Другото, което ме интересува, знаеш ли някое java приложение за zoom на картинките/снимките в телефона.
Тези две неща са много важни за мен и искам да ги знам, защото съм се навил за този телефон, но сега съм със EF81 и по звук е супер и просто не искам да го сменя с нещо, което ще е послабо.
Знай че Zoom може да се прави на всяко изображение на всички SE, който имат камера, а на новите модели който възпроизвеждат и MP4 може да се дава zoom и на видео клипове докато се плейват.
-
- Регистриран: 13 яну 2006, 18:16
vladovn, душко, аз под zoom няма в предвид fullscreen (на цял екран), то това всеки телефон почти го има, аз питам за оголемяване. Другото, което е аз питам конкретно някой и темата е за LG KE800, а не за СЕ. И третото е, че просто не виждам СЕ нез ОС, което да ми предложи нещо повече от BenQ EF81 за момента, аз искам LG-to, a не някой тухлофон, който да се чудя за какво съм си го купил, като има по-малко неща от сегашния мителефон, а е в пъти по-грозен.