KE970 Shine
-
- Регистриран: 03 май 2007, 16:14
Re: LG KE970 Shine
Nqma da stane marca nomer 2 no nomer 4 moje i da stane.
Моля, недей спами и си трий мненията. Щото се повтарят
Ей,АЛЕКС ли си или нещо подобно,първо се научи да четеш и второ възпитанието е човешка добродетел.И не ми качвай думи в устата,които никога не съм изричал!!!На 13.06.07 в 14.40 писах да не обиждаш хилядите притежатели на LG,второ никога не съм го имал,а в момента ползвам 4-ри Нокии,и през ръцете ми минават всички високо,запомни-високо класни телефони,които излизат и които сам си купувам,но ти си много,много далеч от това и по говора разбирам защо,елементарно е друже АЛЕКСЕ!!!!!
pojelavam ti da prodyljavash da si kupuvash takiva telefoni
bravo na tebe
:))))))
az che nishto ne razbiram ot telefoni to tova e iasno no....
imal sym vednyj lg koeto na 6tia mesec mu padashe batriata za po malko ot den i gubeshe postoianno obxvat
v edin vajen za men razgovor mi zagubi obxvat i poletia v blizkata stena
krai s lg-tata za men
zashto ne stana taka s sonitata nokiite koito sym imal
za men lg sa shit i tochka po vyprosa
nedei izobshto se probva da mi govorish za pazarni dialove kakto niakoi se beshe opital predi tebe
za men telefon na lg struvash poveche ot 100 lv niama
da lg shine e super model za 100lv bix go vzel poveche za lg ne davam ako shte da sa edinstvenite proizvoditeli na telefoni
bravo na tebe
:))))))
az che nishto ne razbiram ot telefoni to tova e iasno no....
imal sym vednyj lg koeto na 6tia mesec mu padashe batriata za po malko ot den i gubeshe postoianno obxvat
v edin vajen za men razgovor mi zagubi obxvat i poletia v blizkata stena
krai s lg-tata za men
zashto ne stana taka s sonitata nokiite koito sym imal
za men lg sa shit i tochka po vyprosa
nedei izobshto se probva da mi govorish za pazarni dialove kakto niakoi se beshe opital predi tebe
za men telefon na lg struvash poveche ot 100 lv niama
da lg shine e super model za 100lv bix go vzel poveche za lg ne davam ako shte da sa edinstvenite proizvoditeli na telefoni
-
- Регистриран: 03 май 2007, 16:14
Xaxa Az pove4e ot 1 lev za telefon na Sony Ericsson ne davam.
http://www.mobile-review.com/fullnews/main/index_eng.shtml?14795#14795
Nova razcvetka, nare4ena "Titanium Black".
Nova razcvetka, nare4ena "Titanium Black".
http://www.intomobile.com/2007/07/12/lg-shine-now-in-red.html
Sega i v 4erveno.
Sega i v 4erveno.
Mnogo se 4udq na nqkoi hora tuk abe hora kak moje da pluete po telefon koito dori i ne ste vijdali na jivo.Az go polzvam ve4e 5 meseca i traba da vi kaja 4e osven 4e e mnogo dizainerski e i dosta dobar kato telefon.
telefona ne struva :((( igrah si dostaty4no,i kolkoto i da se opitvah da mi haresa ne6o-vse neuspqvah:(( mnogo mi e trudno da se izlyja s tozi telefon, ne e za men...