KE850 Prada
Re: LG KE850 Prada
Според мен телефона не си заслужава парите , прекалено дебел е телефона дизайна е куц а и е вече доста стар модел.Плюс това постоянно се правят грешки при набирането .
Според мен телефона не си заслужава парите , прекалено дебел е телефона дизайна е куц а и е вече доста стар модел.Плюс това постоянно се правят грешки при набирането .
имам 10-15 броя но са сиви,без бъкгарски са и като кажа че са нови значи нови.не като на повечето нов-ама ползван 1 месец
-
- Регистриран: 08 юли 2007, 17:55
nqkoi ima li predstava dali mu se smenq panela na tozi telefon? ili nqma kak,sa6to kato sliderite
-
- Регистриран: 07 фев 2008, 15:32
Панела се сменя на всички телефони - на повечето с отвертка, нещо остро, нещо плоско и най-вече внимателно. :-)
Ако питаш за възможност панела да се сменя без да се разглобява телефона: не, това не е предвидено.
Ако питаш за възможност панела да се сменя без да се разглобява телефона: не, това не е предвидено.
Zdraveite na vsi4ki. Smqtam da si zakupq takav telefon ot 4ujbina i me interesuva dali e kodiran? Za6toto gledah negova prezentaciq v koqto kazvat 4e telefona ne e kodiran kam nito edin operator v sveta. Vqrno li e tova? I ako vse pak sam se obarkal nqkoi ima li predstava kolko leva varvi edno razkodirvane? Mersi
-
- Регистриран: 07 фев 2008, 15:32
Ако си го купиш свободно от магазина (без договор или предплатена карта) - не е кодиран. Ако го вземеш с договор - зависи от оператора. В англия, италия и австрия всички телефони с договор са кодирани. В германия са кодирани само телефоните с договор при Т-Мобил както и всички телефони в пакет с предплатена карта (на всички оператори).
-
- Регистриран: 31 мар 2007, 14:59
mnogo e ewtin,da ne e padal po zemqta?
Imam takuv telefon ot skoro, no imam problem s bluetooth-a. Moga da izprashtam po bluetooth, no kogato trqbva nqkoi drug da mi prati ne stava. Neshto nemoje da se osashtestvi vrazkata. Ot kakvo moje da e tova?
провери дали ти е в режим "видимост " телефона, ако не е това пробвай първо да ги сдвоиш