KE970 Shine
Re: LG KE970 Shine
Момчета(и момичета) ще ви помоля да пишете на кирилица.
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Nicka ti zashto ne e na kirilica?
kypih si go dnes predi okolo 10 4asa :P haresva mi telefon4eto ima si fason :) za fynkciite ima vsi4ko koeto mi e neobhodimo :) ina4e naistina mn lesno ostavat otpe4ataci oba4e si ima gubi4ka v komplekt s telefon4eto da se po4istva :)
-
- Регистриран: 25 авг 2007, 19:11
vide-ото с каква резолиуциа е :?
Защото никовете са изключение от правилото - и сам би се досети ако се позамислиш, а не да пишеш машинално..
Вместо да задаваш откровено казано глупави въпроси можеш да пишеш на кирилица и ти, ок?
Детски истории....
Вместо да задаваш откровено казано глупави въпроси можеш да пишеш на кирилица и ти, ок?
Детски истории....
-
- Регистриран: 02 авг 2006, 09:14
Кажете Колко е максималната Големина на Видео-Формата PLs :) ???
pitc,toiq gsm e pulen pokluk,az nebih dal i 5leva za nego,stava vupros za LG-Ke970,osobeno zvuka mu e strashno slab i drezgav,nepoddurja mp4,menuto mu e otvratitelno i bateriqta e slaba-bokluk
sladurche,az go imam tozi KE970,trqbva dati kaja che e pulen bokluk,osobeno melodiite mu sviri drezgavo,nepoddurja mp4,bateriqta mu izdurja 1.5dena,menuto mu e otvratitelno i trudno se natiskat putonite,a puk shokolada e oshte po golqm bokluk izobshto vsichki gsm mi s tazi marka LG sa boklutzi,kolkoto i gazarski da izglejdat nestruvat i 5pari
-
- Регистриран: 05 фев 2008, 19:28
TOZI LG SHINE NE E NIKAK LOSH,NO TOVA NE SA LI POCHTI SASTHITE FUNKCII,KOITO IMA I LG KG SHINE?