KU990 Viewty
Re: LG KU990 Viewty
Едно и също е, U990 се предлага от оператора 3,това е.
Благодаря ти Builder. Информацията беше важна и полезна. Щом обаче е бил към този оператор сигурно е разкодирван :-( Дано да не ми дава ядове.
Видях цялата тема и пак не забелязах едно компетентно мнение. Бихте ли ми помогнали с едно такова, защото утре най-вероятно ще си го взимам :)
И аз май ще взимам едно такова за сестра ми - колективен подарък всъщност - та днес в един магазин подробно го разгледах - интерфейса на пръв поглед е доста приятен - интересна е реализацията на вибрация при всяко докосване.
Явно е,че основния плюс е камерата - отнема около 1-2 секунди докато се стартира - снимките доколкото гледах по ревюта са доста добри.В крайна сметка някакси телефона не остави у мен впечатление за цялост - едва ли на всички ще се хареса,но ми се струваше,че разглеждам някаква много ранна алфа версия на iPhone.Удобството на тъч скрийна е само на пръв поглед - продължавам да съм на мнението,че iPhone e единствения телефон с използваем такъв екран на ниво по-добро от всеки друг телефон с нечувствителен на допир дисплей.
В крайна сметка май ще се спра на К850 ..
Явно е,че основния плюс е камерата - отнема около 1-2 секунди докато се стартира - снимките доколкото гледах по ревюта са доста добри.В крайна сметка някакси телефона не остави у мен впечатление за цялост - едва ли на всички ще се хареса,но ми се струваше,че разглеждам някаква много ранна алфа версия на iPhone.Удобството на тъч скрийна е само на пръв поглед - продължавам да съм на мнението,че iPhone e единствения телефон с използваем такъв екран на ниво по-добро от всеки друг телефон с нечувствителен на допир дисплей.
В крайна сметка май ще се спра на К850 ..
Здравейте !
Инересувам се защо има такава голяма разлика в цените на телефоните при различните фирми.Искам да си купя viewty и съм малко смутен от ценовите разлики.Има ли от какво да се притесниавам.viewty има ли fake копия ?От провинцията съм и се притесниавам да купя телефон на половин цена от цената в Германос примерно.Например съм се спрял на фирма A-Uniontel.Цената им е добра, даже доста.Моля дайте съвети и мнения.
Благодаря !
Инересувам се защо има такава голяма разлика в цените на телефоните при различните фирми.Искам да си купя viewty и съм малко смутен от ценовите разлики.Има ли от какво да се притесниавам.viewty има ли fake копия ?От провинцията съм и се притесниавам да купя телефон на половин цена от цената в Германос примерно.Например съм се спрял на фирма A-Uniontel.Цената им е добра, даже доста.Моля дайте съвети и мнения.
Благодаря !
az sum vzimal do sega pet telefona ot a-uniontel i vsi4ko si e ok telefonita sa istinski nqma izmama
i moito lg ku990 e ot tam
kupih si telefona predi 2chasa prosto e strahoten za seka sichko e nared puk na nivo multi mediini vuzpojnosti prosto nqma smisal da govorim ili puk da obsujdame kamerata strahotna e ako nqkoi ima vuprosi moje da me pishe v temata az shte q proverqvam redovno
Опитвам се да разбера каква е точно светкавицата на LG KU990 Viewty.Дори погледнах и в "арената".Там обаче е представен и телефон LG KE 990 Viewty,и сега искам да разбера ако може каква е разликата реално между двата телефона.Така че ,ако някой има отговори нека да ги публикува и(или) да ме насочи към по-стар пост.
svetkavicata e ksenonova a mejdo dvata razlikata e che ediniq LG KE990 a drugiq e LG kU990 :D ( nikakva razlika nqma )