KU990 Viewty
Re: LG KU990 Viewty
има разлика
КЕ990 няма 3г,но има предпазна щорка на камерата ;)
КЕ990 няма 3г,но има предпазна щорка на камерата ;)
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
www. gsm arena.com/compare.php3?idPhone2=2070&idPhone1=2332
ke990 i ku990 sa ednakvi prosto v saitovete gi pishat razlichno a po noviq koito imam az i kakto kazvash ima predpazitle na kamerata e KU990R
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
A 3Gто пропусна ли го !??
-
- Регистриран: 14 окт 2006, 21:36
Здравейте,от 10 дни съм с телефона който взех чисто нов,четох изказването на един потребител че губел мрежа и въпреки всичко не му повярвах но общо взето въпросния господин излезе прав,преди 10-ина дни си купих телефона и от всички изчетени ревюта реших че това е телефона с добра камера,силна батерия и готин интерфейс на нормална цена...Да ама не,камерата наистина е без забележки но по отношение на батерията мога да споря в режим на работа със средно около 45мин. до 1 час на ден телефона издържа около два дни/пряко сила/ но по отношение на сигнала прекъсва почти нон-стоп по време на разговор,в затворени помещения доста често се случва да се рзпадне връзката а ако се опитате да неберете някой на дисплея се исписва ЗАЕТА МРЕЖА,общо взето ако искате да си купите фотоапарат на цена около 400-450лв това е вашият телефон,надявам се че след като аз не повярвах на господина който каза че телефона губи обхват други да повярват на мен освен ако нямат 400лв. излишни разбира се,успех!
И понеже на теб ти губи мрежа,затова реши че всички телефони от този модел са гадни ??!!!!!.Е мога да ти кажа че си в много голяма грешка,ама наистина много голяма.Вместо неоснователно да плюеш това бижу,по-добре си занеси да ти го сменят твоя и ще видиш че телефона си е просто перфектен :).
-
- Регистриран: 27 апр 2007, 21:33
Немога да разберя защо го сравнявате с Iphone като нямат нищо общо освен този Touch Screen
-
- Регистриран: 22 дек 2008, 13:47
lg мисля че този телефон е наи евтиния за тези екстри които има touchscreen 5mpx camera и разни други
Zdraveite.
Bihte li mi kazali ot kyde moga da si izteglq temi za tozi telefon.imam nqkolko ka4eni 4rez hakvane i themes manager 3.2,no nqmam temi da prili4a kato na samsung f480,ot kyde moga da izteglq vsi4ki temi.
I ot kyde moga da si namerq Update services,do sega sym smenql softuer samo na SE i Nokia.
Izvinqvam se,4e ne pi6a na kilica,pi6a ot zala i na PC-to nqma flextype.
Bihte li mi kazali ot kyde moga da si izteglq temi za tozi telefon.imam nqkolko ka4eni 4rez hakvane i themes manager 3.2,no nqmam temi da prili4a kato na samsung f480,ot kyde moga da izteglq vsi4ki temi.
I ot kyde moga da si namerq Update services,do sega sym smenql softuer samo na SE i Nokia.
Izvinqvam se,4e ne pi6a na kilica,pi6a ot zala i na PC-to nqma flextype.
-
- Регистриран: 26 мар 2009, 19:26
Значи искам да си купя телефона ...Но от 2be с промоцията сега на Vivatel .... та въпроса ми е какво включва комплекта.... и дали телефона няма да е кодиран да работи само с карта на Vivatel ....