KF510

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Re: LG KF510

Мнение от asenna5 » 30 ное 2008, 18:58

Ако трябва да бъда честен (и освен това учудващо, че точно аз го казвам) KF510 ми допада доста и нямам впечатления да е бавен заради тъч-навигационният панел..Бтв., учуден останах и от бързината на камерата.
Звука през слушалките е отличен, а конструкцията и материалите ми напомнят за Мото (т.е. по шестобалната му пиша 6+)..

Разбира се нямам кой знае колко подробни впечатления, защото го разцъквах едва половин час и не съм качвал снимките на компа или да му ръгна някое и друго приложение/игра или документ (джаджата има document viewer)..
Доста ме притеснява и слабата батерия..

producer
Регистриран: 10 дек 2008, 23:49

Мнение от producer » 14 дек 2008, 15:01

То панелите се изтъркват, но само частично. Ако някой ми даде сериозна идея как да се изтърка останалото покритие без да се нарани пластмасата, нека каже. Оказва се че покритието, което е останало, не може да се махне дори с ацетон!!! Други идеи?

d_gakova
Регистриран: 03 сеп 2007, 15:29

Мнение от d_gakova » 28 дек 2008, 13:14

Аз имам KF510 :) Много съм си доволна, не се надрасква панела толкова много, съвсем слабо е. Освен това екрана има покритие което не позволява надраскване и едва ли ще се олюпи както видях мнение тук във форума. Направен е с много добро покритие, бърз е въпреки това че има докосващи бутони, звука е много хубав, за разлика от Самсунг, бърз е и със карти, може да се слагат игри и софтуер, стига да си намерите. Аз съм много доволна от него. Имам го от 6 месеца, ПАДАЛ Е МНОГО МНОГО ПЪТИ И НИЩО МУ НЯМА. Не трепва, дори не рестартира. Мисля че LG са се постарали с този телефон. Препоръчвам го. Аз имам червения и мисля че е по атрактивен. Хубав е. Няма да съжалявате.

feelin
Регистриран: 10 сеп 2006, 16:00

Мнение от feelin » 05 сеп 2009, 12:47

Power_Of_Dark e absoliutno prav! Telefona e super otvsqkude, nqma da vi kazvam kakvo sum mu pri4inila i kolko e zdrav naistina, kolko izpuskaniq e preturpql udari i t.n. ni6to mu nqma samo draskotini, izpuskala sum go na asvalta otvoren ot 1.5. m i mu se pukna leko displeq, no ina4e si funkcionira perkect :) Izkliu4itelno zdrav i eleganten, vseji drug telefon bi se ra ne pomrudva!zcepil ....tozi ne pomrudva, prodava4e v magazina daje udrq edin takuv s kamuk za da mi pokaje 4e pokritieto mu e izkliu4itelno prosto ne pomrudva! (yes) pu pu!(cyber)

Отговори