KP500 Cookie

DamqnGatev
Регистриран: 01 фев 2007, 22:16

Re: LG KP500

Мнение от DamqnGatev » 11 дек 2008, 22:41

Камерата автофокус и макро има ли?Заслужава ли си смяната му с Н81 8 гб.Мога да преглътна липсата на Wi-fi.

С Вивател как стоят нещата?Мога ли аз да си избера абонаментен план или е някой определен?

nikitrz
Регистриран: 05 дек 2008, 17:23

Мнение от nikitrz » 16 дек 2008, 20:49

Телефона като цяло емного добър.Купих го веднага щом излезе на българския пазар,но мога да кажа че на третия ден го занесох на сервиз.Дано проблема е само при мен,но телефона не иска да запаметява контакти в указателя освен в паметта на сим картата.Когато искам да запаметя в паметта на телефона изписва че няма свободна памет,а паметта на телефона е празна тъй като купих 2 гигабайта карта.Форматирах картата и всичко се изтри,нулирах настройките но пак не искаше да запаметява и отиде за смяна на софтуер.Бих помолил някой,който го има да напише дали има същия проблем или е само при мен.Въпреки това обаче си оставам на мнението че телефона е много добър за класа и цената си!От 2be казаха че това е телефонът с най-качествен дисплей на българския пазар в момента.Видео плейърът работи на много добро ниво без да засича,звука му е силен и кристално ясен.Камерата е на доста високо ниво в сравнение с другите телефони с 3 мегапикселови камери.Настройките са интуитивни и може да се настрои почти всичко по ваш вкус.

smok
Регистриран: 30 мар 2005, 18:49

Мнение от smok » 17 дек 2008, 19:00

Явно си попаднал на дефекно LG.На мойто може да качват номерата от сим в телефона...

nikitrz

Мнение от nikitrz » 18 дек 2008, 22:19

Да добре но какъв е този проблем?Софтуерен или някакъв друг,защото всички останали функций на телефона работеха отлично и без проблем.Като цяло този проблем е маловажен защото можеше просто да си запаметявам номерата на сим картата и да не го нося на сервиз.Възможно ли е нещо друго да му се бъгне след време?

_bob4o
Регистриран: 26 юли 2006, 11:32

Мнение от _bob4o » 19 дек 2008, 20:52

Здравейте, аз също мога да кажа, че телефона прави и други проблеми. Като основния е, че от време на време тъч скрийна спира да работи освен копчето за отказ и се налага да правиш нещата по няколко пъти. Другото, което е доста неприятно е, че като започнеш много да го бъзикаш и той се рестартира. Но като цяло погледното телефона е доста добър за класа си :)

nikitrz

Мнение от nikitrz » 19 дек 2008, 22:09

Благодаря за отговора!Незнам до колко е хубаво,но ми олекна като разбрах,че има и други хора които имат проблем с телефона като мен и то не за друго ами защото може би от сервиза ще си свършат по-качествено работата като видят че има и още дефектни телефони от този модел.Ще се радвам и други хора с този модел да споделят мнение за него!Благодаря Ви предварително!!!

Vihra
Регистриран: 20 дек 2008, 11:26

Мнение от Vihra » 20 дек 2008, 11:29

Бихте ли ме посъветвали дали да взема LG KP 500 или Sony Ericsson S500i? Благодаря ви!

nikitrz

Мнение от nikitrz » 20 дек 2008, 19:38

LG-то е 100 пъти по-добро от Сони Ериксона!По-нов модел е,по-интересен е,по-модерен е поради сензорните технологии.Има по-качествен дисплей и е унисекс модел а не само дамски!

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 21 дек 2008, 11:09

Камерата няма автофокус или макро, но снимките са доста прилични - и на компа и на дисплея се виждат доста добре..
Дали си заслужава да го смениш с N81 не мога да ти кажа. Аз лично не бих се замислил и бих го сторил, макар наистина липсата на Wi-Fi да е голям недостатък на KP 500 (по мое мнение май единственият)..

Тъча е перфектен, много чувствителен, менюто и интерфейса са отлични.

Батерията държи два дена, но при доста интензивно ползване на всички функции (телефона е доста зарибяващ и то не може да не си го цъка човек).. :))

Не видях да има някакви проблеми с телефонният указател, както споменаха по-горе, бързото набиране също е много добре направено (можеш да изнесеш снимка на съответният човек на дисплея и да го набираш като тап-неш върху нея, което е cool) :)

Иначе можеш да го вземеш с който и да е план на Вивател, без значение абонамента цената е 329лв. ..

DamqnGatev
Регистриран: 01 фев 2007, 22:16

Мнение от DamqnGatev » 22 дек 2008, 23:07

Мерси много за отговорът.
Фактър че камерата няма автофокус и макро е един огромен минус!Особено за 3 mpx камера...Сигурно ще изчакам Renoir-a да поевтинее и ще си взема него.За пореден път се убеждавам,че евтино и качествено няма...

Отговори