KG800
Re: LG KG800
hi, imam go ama mi pravi par4eta s bateriqta.na pyrvo zarejdane e i postoqnno igrae(tu pokazva pylna tu ne6to drugo).normalno li e ili da hodq da se razpravqm
-
- Регистриран: 08 дек 2006, 01:05
Искам да споделя своето впечатление. С този телефон съм от година.
Това е най-красивия боклук, който съм си купувала някога.
Има много функции и доста добро меню, до момента, в който не се развали.
Лентовият му кабел се прецака и от тук започнаха мъките. Не може да се управлява, защото основните му бутони за изнесени на дисплея и няма друга алтернатива, нещо което при такава повреда прави телефона не използваем.
Съвет от мен не се подлъгвайте по красивият му външен вид, наистина все още е на светлини години от това да се нарече "мобилен телефон".
(Предполагам, че е телефоните следващо поколение от тази серия са със същите проблеми, защото ако фирмата производител знаеше как да се справи с тях, нямаше да ги има тук).
Веднъж и аз да си купя "красив" телефон и горчиво съжалявам за това.
Разгледайте други!!!!!
Това е най-красивия боклук, който съм си купувала някога.
Има много функции и доста добро меню, до момента, в който не се развали.
Лентовият му кабел се прецака и от тук започнаха мъките. Не може да се управлява, защото основните му бутони за изнесени на дисплея и няма друга алтернатива, нещо което при такава повреда прави телефона не използваем.
Съвет от мен не се подлъгвайте по красивият му външен вид, наистина все още е на светлини години от това да се нарече "мобилен телефон".
(Предполагам, че е телефоните следващо поколение от тази серия са със същите проблеми, защото ако фирмата производител знаеше как да се справи с тях, нямаше да ги има тук).
Веднъж и аз да си купя "красив" телефон и горчиво съжалявам за това.
Разгледайте други!!!!!
kak da nese opravq lentoviq kabel vodi6 go v serviz i gotovo na 1pf se razvali za6toto go polzva6e mnogo drubo kolko pyti padna kvo li ne stana i pak so raboti
mnogo hubav telefon ne mislete za lentoviq kabel vsi4ko se opravq
mnogo hubav telefon ne mislete za lentoviq kabel vsi4ko se opravq
Та някой може ли със сигурност да ми каже дали този телефон е найстина хубав и дали си струва да си го взимам,защото се чудя от тези мнения дето ги видях дали вече да си го взимам?Наистина много ми харесва на външен вид,но незнам дали на функции е добър и като качество?
Аз съм на 12години и на края на месеца,когато тати вземе заплата ще ходиме да ми го купуват.
Нямам търпение.Когато ми го вземат ще ви кажа всичко-ДО ПОДРОБНОСТ!!!
LG KG800
Нямам търпение.Когато ми го вземат ще ви кажа всичко-ДО ПОДРОБНОСТ!!!
LG KG800
купих си такъф и съм доволен и от цената и от дизайна и функциите .... сензорите са перфектно състояние няма силни драскотини по дисплея .... плъзга се като чисто нов единствената ми забележка към този телефон е че няма високоговорител (или аз не намерих от къде се пуска)
imam LG KG800 ot 1 godina i ne mi e dal nikakyv defekt. senzornite kopcheta ne sa zasichali izobshto....super si e telefoncheto! nishto che plastmata mu izglejda mnogo krehka e zdrav i oshte ne se e nadraskal izobshto... az lichno sam mnogo dovolna!
Телефонът е скъп , защото дизаина му е добър и има сензурни бутони .Решиш да си купя един , но незнам дали ще ми прави проблеми. Ако някои знае какви са им проблемите или изобщо имат такива да ми пише .
Е 180лв. "чистак-бърсак" скъпо ли ти е бре?
здр. някои може ли да ми обясни кака се приема или пра6та с Блутута ,4е аз ли сам луда или е напражено по наи-кофти на4ина?!?!