KP500 Cookie
Re: LG KP500
Имах впечатления от телефона от моя колежка, която се сдоби с него от скоро и се запалих по него ужасно много. Цената му е много примамлива за функциите, които предлага. За Коледа получих LG KP 500 като подарък. Малко съм разочарован, че все още няма форуми нито български а и международни, посветени на точно този модел. Все още не съм наясно къде мога да открия приложения, програми, игри и др. специално за този модел. Понеже не позлвам телефоните само като слушалки. Но от телефона съм повече от очарован!! За сега мога да споделя опита, който натрупах с него. Много лесно и интуативно меню и навигиране с менюто, приятно организиран, не ми създава проблеми със софтуера с изключение на това че ми разбърква всички контакти както си иска, а не по азбучен ред. Причината е може би тази, че контактите ми са записани на български език, ако са на английски може би няма да създава този проблем. За разлика от телефоните с операционни системи (самсунг омния) този не е натъпкат с операционна система, съответно прави софтуерът му много лек и бърз. Корпусът на телефона е много приятен на допир, много лека конструкция. Тъчпада е много чувствителен, като цяло се работи много приятно. Звъненето и вибрацията са отлични, много добър високоговорител, което по принцип ми е сериозен критерий и към най обикновените телефони. Хубаво е, че стилусът (писалката) се прибира в самият телефон. Заате маняците мога да кажа, че има възможност да глед филм на екрана на телефона и то на цял екран, което е един добър плюс.
Използвах Any Video Converter със следните настройки :
профил: Mobile phone MPEG-4; video codec: MPEG-4 ; bitrate: 512 kb/s; video size 400x240 px; framerate: 25 f/s;
субтитрите мился единствен начин е да се вграждат във видеото.
Ако някой знае или е чел форуми, посветени на LG KP 500, драснете един ред на skype: danzel_bg
Използвах Any Video Converter със следните настройки :
профил: Mobile phone MPEG-4; video codec: MPEG-4 ; bitrate: 512 kb/s; video size 400x240 px; framerate: 25 f/s;
субтитрите мился единствен начин е да се вграждат във видеото.
Ако някой знае или е чел форуми, посветени на LG KP 500, драснете един ред на skype: danzel_bg
ако си готов да похарчиш толкова пари за Renoir, горещо ти препоръчвам SAMSUNG OMNIA
Имам телефона от 3 седмици и вече имам наблюдение което е повече отрицателно но все пак аз робувам на марки и за мен Nokia си е Nokia.
Колкото за екстри като WiFi и GPS се обедих че в телефон за нщо не стават,все пак газария ли тарсите или качество- купети си от делно гармин и лаптоп за това сам си взел този "чист" телефон
1. слота за зареждане и слушалки се покрива с капаче което се вади с нокът и не знам до кога ще оцелее
2. качеството на мп3 плеъра е много зле особено от към ниските честоти
3. слушалките са толкова големи че не знам как изобщо са ги проектирали, не мога да си ги поставя в ухото а съм 2 метра човек, а и не са с стерио жак а куплунг на LG че да ги сменя
4.силата на звънене има 7 степени, като на 6 е слабо а 7 вече бражди говорителя
5. батерията издържа 4--5 дена и има 3 чертички за индикация, като последните 2 падат последния ден и започва да сигнализира 2-3 часа преди да изкючи
Искам да попитам филмите в какв формат ги правите за този телефон пробвах в 3gp но качеството е отврат
Колкото за екстри като WiFi и GPS се обедих че в телефон за нщо не стават,все пак газария ли тарсите или качество- купети си от делно гармин и лаптоп за това сам си взел този "чист" телефон
1. слота за зареждане и слушалки се покрива с капаче което се вади с нокът и не знам до кога ще оцелее
2. качеството на мп3 плеъра е много зле особено от към ниските честоти
3. слушалките са толкова големи че не знам как изобщо са ги проектирали, не мога да си ги поставя в ухото а съм 2 метра човек, а и не са с стерио жак а куплунг на LG че да ги сменя
4.силата на звънене има 7 степени, като на 6 е слабо а 7 вече бражди говорителя
5. батерията издържа 4--5 дена и има 3 чертички за индикация, като последните 2 падат последния ден и започва да сигнализира 2-3 часа преди да изкючи
Искам да попитам филмите в какв формат ги правите за този телефон пробвах в 3gp но качеството е отврат
Незнам защо казваш че Mp3 плейърът работи с лошо качество-при мен въобще не е така-може би трябва да провериш битрейта на песните които си качил и тогава да пишеш глупости.Мога да кажа,че имам опит с музикални телефони като най-добрите са тези от Wallkman серията на Sony Ericsson,но въпреки че Kp500 не е позициониран като музикален телефон вади в пъти по-изчистен звук от Sony-то.Наистина минус за модела е,че няма 3.5мм жак,но за сметка на това слушалките са ергономични и удобни,не изпадат от самосебеси за разлика от някои други видове слушалки и нямат гумени елементи които се зацапват лесно и които е нужно да натъпчеш почти до тъпанчето си за да чуваш качествено.Силата на високоговорителя е доста голяма като телефона се чува и на по-шумни места,въобще не пръщи(може би пак трябва да обърнеш внимание на качеството на песните,които качваш)освен ако не сте решили да смалите размера на песните,което от самосебеси значи,че и качеството им се влошава моментално.Батерията държи по 1 седмица без проблем при около 20 мин разговори и 1 час слушане на музика на ден.Като цяло за телефон с тъчскрийн на цена от 400 лева просто ще бъде нахалство да искаме повече!
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
може ли нкой да ми каже защо имената з тел. указател не се подреждат по азбучен ред
Защото сигурно си ги въвел на български език
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
да оправиха се като ги въведох на латиница
може ли някой да ми каже да ли тъч- телефона може да се обслужва с една ръка по време на шофиране.Да ли е по трудно от другите или е като тях.
Мисля, че няма да имаш проблем. С такова впечетление останах след като го пробвах. :)
Значии .. аз съм с бисквитката от няма и един месец .. честно казано съм доста разочарована . Телефонът има недостатъци .. първия е в камерата .. снимките през деня са кристални .. наистина добро качество но вечер самите цветове са просто ужасни .. много рядко да попаднат в графа ''бива'' .. всичко това е заради липсата на автовкус което е огоромен минус .. вторият е ,че не може да постигне бърза скорост за интернет което прави невъзможно ползването на Skype .. като цяло ми изглежда ,че моделът не е много сполучлив .Относно коментарите по горе .. аз също имам проблеми с телефона .. не само като го натоварвам се рестартирва но и когато вляза в някоя игра .. при това игра от телефона .. не винаги но понякога се изключва .. случвало ми се е и когато съм редактирала снимка също да се рестартирва .. дори и когато просто беше в джоба ми .