KF750 Secret
Re: LG KF750 Secret
Моя приятелка си го е взела и вчера имах възможноста да му поразцъкам дупето ... най-голямото разочарование за мен до сега е този телефон.1.Снимките на тъмно(беше вечер нямах възможност да го пробвам на дневна светлина) бяха покъртителни..като с vga камера с обикновенна светкавица без никакъв стабилизатор на изображението.Ужастно разочаровън съм от камерата.2 touch buttons определено не е за хора със слаби нерви.Ограничените функций на touch screena пък за сметка на това са доста лесни за ползване и рядко може да правите грешки при употребата.Звука е качесвтен, но тих.Много елегантен модел, но само за визията си незаслужава тази цена(лично мнение).
тя била много проста твойта приятелка ве пич ,сорка ама да се изръси толкова много кинти за такъв голям боклук?
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Е тя е супер паралийка, взе си Прадата в деня в който дойде в плд , после и арманито което счупи за по-малко от месец.А този си го била взела заради дизайна :X
-
- Регистриран: 13 яну 2006, 18:16
На тъмно никой телефон не прави добри снимки (без Xe светкавица). За сензорните бутони, явно не си пипвал Самсунг Е950 да видиш на какво се вика зорна работа.
Това си е фешън телефон, предназначен за любителите на мобилните снимки и най-вече на гледането на филми. Но на първо място е дизайна. Да който не иска готин и здрав телефон, винаги може да си вземи някой Привилег с огромен дисплей. Успех :)
Това си е фешън телефон, предназначен за любителите на мобилните снимки и най-вече на гледането на филми. Но на първо място е дизайна. Да който не иска готин и здрав телефон, винаги може да си вземи някой Привилег с огромен дисплей. Успех :)
Вчера го купих този телефон за мъжът ми.Много хубав се оказа,заслужава си парите,особено ако го вземете и на преференциална цена,както направих аз.Страшен дизайн а и функциите са му много добри,не се колебайте-купувайте.
много яко телче много якичко и много сладичко много е якичко.
-
- Регистриран: 23 фев 2009, 21:51
a чува ли се нещо за новия Secret с Wi-Fi - KF757 ???
Не се продава още. За жалост.
Мен не ме кефи марката LG откакто едно време имах един DVD-ROM LG, който беше проблемен.
-
- Регистриран: 25 яну 2006, 19:43
Да попитам за качеството на видеото.Има ли функцията за 120fps като при viewty?И въобще има някакфа разлика(и каква е) м/у двете?