KC910 Renoir
Re: LG KC910
Някой да знае колко струва наистина не вав някой сайт.Че ако е повече от 700 нащи няма да ми го земат.
Книжовен език. Добър пример.
Редактирано при това. Бисери много... ;)))
Добър дизайн, добър интерфейс, добра камера, добри екстри, като цяло добър камерфон ! Пробвам го вече един месец и за сега работи доста гладко. Като недостатък мога да отбележа батерията която държи около три дни, но пак бива !
Якото е, че може да прави видео с 4 кад/сек. и със 120 кад/сек.(изпробвано е!)
-
- Регистриран: 10 фев 2009, 21:56
Браво пич.Направо ме разби с тоя коментар ,че батерията държи "само" 3 дена.Брех какъв минус.Не е ли то от Нокиите дето имат само будилник и държат по 2 седмици батериите не е телефон значи.Ако има едно лесно изобщо да не го зареждаш ?Или пък искаш с тия функции и тоя дисплей да държи 1 седмица и пак да тежи 115 грама и да е тънък 14 мм ? Не мога да ги разбера някои хора наистина.
Не пич, очаквам като развиват с такава сила телефоните, да развиват със същата сила и батериите. Изтъкнах това като минус защото след още една година като извадят супер-хипер-мега телефона тогава с неговите функции батерията му ще държи един ден и пак ще има хора да казват добре е, добре е ти какво искаш. На мене три дена ми е добре м/у другото, стига да се задържи и след една година !
Лошо,че няма операционна система!
-
- Регистриран: 10 фев 2009, 21:56
Да,но батериите развиват,както и доста технологии за енергопестене.Така че когато тези батерии не са достатъчни за един бъдещ телефон с повече функции ще започнат да слагат и по-хубави батерии.Ако се интересуваш погледни моделите на Philips (Xenium серията). В тази серия се набляга на батерията :)
МММ да за такова нещо говоря и не вярвам да оскапява много !!!
Но пак си е добър тела де !
Но пак си е добър тела де !