KM900 Arena
Re: LG KM900 Arena
Искам дате попитам,как успя да накараш да тръгнат видио файлове и направили му регистрация в www.vod.divx.com, с регистрационния код на телефона, и ако е така как става?
-
- Регистриран: 01 май 2007, 13:21
Не, изобщо не съм се занимавал с DivX. Според мен дори ако стане, този конвертор е безполезен, понеже не предлага абсолютно никакви настройки.
Имам една програма Canopus ProCoder 2. С нея ако нещо се конвертира в Basic MP4 с AAC звук, телефона го приема.
Имам една програма Canopus ProCoder 2. С нея ако нещо се конвертира в Basic MP4 с AAC звук, телефона го приема.
Абе,изгледах няколко ревюта и снмики също, но не видях бърз бутон за камерата - отстрани. Аз ли съм кьорав или няма?
Има. Като обърнеш в lanscape mode, горе в дясната част си има такъв бутон.
Благодаря ти за отговора и извинявай,че чак сега го правя.Искам да те питам може ли да му се сложи скаип и ако е така как става точно
-
- Регистриран: 01 май 2007, 13:21
Да, може да се сложи Skype. Може да се ползва както през Wi-Fi така и през UMTS. Не знам дали може да се звънне или приеме разговори, но със сигуност може да се чатва. За съжаление програмата не е чувствителна към натиск, но лесно се управлява чрез копчетата отдолу (виж снимката).
Малко повече инфо отнотсно, как точно се инсталира, каква версия е?Ако не те затродняван и някакв линк ако имаш от къде да го изтегля
да, скайпа се слага лесно от тукhttp://www.skype.com/intl/en-gb/download/skype/mobile/ но само чат,опитах се да сложа фринглитъл но не тръгна(можеби аз нещо неправя както трябва), а някой може ли да каже GPSа дали е само аGPS май няма сателити а само по клетките на оператора и то с гооглемапс(ами дава ме че съм в морето-аз съм от Варна-апък в този момент съм на летището(І-
гпс-са е само по клетките, поне аз така знам
А някой знае ли някоя по добра програма за навигацията от googlemaps