KC910 Renoir
Re: LG KC910
Тези които го имат тела нека кажат нещо заGPS WI-FI бива ли ги и от онлайн магазините заслужава ли да си го купиш?Благодаря!
Мисля да го вземам за подарък, и имам няколко въпроса:
Как е с разкодирането, в смисъл колко струва?
Има ли възможност за интерфейс на български?
Ефективен ли е GPS-а?
Благодаря на отзовалите се!
Как е с разкодирането, в смисъл колко струва?
Има ли възможност за интерфейс на български?
Ефективен ли е GPS-а?
Благодаря на отзовалите се!
Мисля ,че има код за разкодирване,има български,а за gps не знам не ми е притрябвал.
Тоя телефон защо е толкова зле с подръжката на видео формати айде разбирам не може да пуска mkv формат,даже май и mp4 ама xvid avi формат 640х480 не успя,отвори един с рез 704х396 xvid обаче след 3,4 секунди се затваря.
Тоя телефон защо е толкова зле с подръжката на видео формати айде разбирам не може да пуска mkv формат,даже май и mp4 ама xvid avi формат 640х480 не успя,отвори един с рез 704х396 xvid обаче след 3,4 секунди се затваря.
Попринцип LG не се славят с видео поддръжката.
имам този телефон от 5 дни, купих си го за 500лв. на промоция. За сега много ми харесва, но имам малко питания - може ли да му се качи скайп , как се настройва gps-а и от каде мога да си намеря готини темички за телефончето . По въпроса за камерата мога да кажа само че преди 3 дни бях на бал и снимах с lg-то , днес като ми донесаха извадени снимки от моя телефон и от професионалния фотограф ПОВЯРВАЙТЕ МИ - НЯМАШЕ ПОЧТИ НИКАКВА РАЗЛИКА В СНИМКИТЕ!!!! най-добрата камера!!!!
-
- Регистриран: 01 юли 2007, 14:02
От няколко дни го имам,и мога да ви кажа,че прави адски качествени снимки.Никак не съжалявам,че си го купих.
-
- Регистриран: 01 юли 2007, 14:02
Има си Българско меню,а за разкодирване...,не му трябва.
аз от скоро съм с kc910i но не мога да се справя с gsp-а.....пускам wi-fi и си тегля картите но като че ли не ги запазва и май се получава същото като при ARENA - с пуснат интернет (aGPS) и як трафик и ка сметка.....та въпроса ми е има ли начин др. gps програма да се сложи и как защото аз като тръгна да я инсталирам и все се изписва "failed".....някой който го има gsm-a и ако се е справил с gps да пише как става номера :)