KM900 Arena
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Re: LG KM900 Arena
... И месец по-късно с добра оферта
LG Arena KM900 с M-Tel SURF &TALK 250 на лизинг на промоционална цена 53.00 лв. с ДДС.
Предложението е валидно за настоящи абонати от 1 г. при подписване на 2-годишен договор. Посочената цена включва месечна вноска за телефона и месечна абонаментна такса.
LG Arena KM900 с M-Tel SURF &TALK 250 на лизинг на промоционална цена 53.00 лв. с ДДС.
Предложението е валидно за настоящи абонати от 1 г. при подписване на 2-годишен договор. Посочената цена включва месечна вноска за телефона и месечна абонаментна такса.
Някой знае ли дали на този телефон може да се качи гласова навигация за GPS-a ?
Относно Youtube, не става защото софтуерно е забранено!
здравеи видях 4е има6 скаип на арената и аскам и аз да си инсталирам но когато влезна в саита които си дал ми излиза скаип за некви други LGта ама не и за арена ти за кои модел телефон си изтегли сакип то4но за арена ли ??
извенявайте за подвеждането,да инсталирах си сайпа НО работи само чат,а мисля че скайпа беше за някакво друго LG. мисля че ние имаме друг проблем. бяхме подведени!!! Арената няма GPS, работи само с a-GPS и с външен такъв. мисля да отнеса въпроса до КЗП но незнам дали ще имам време и нерви. някой ако се заинтересова да пише на [email protected] мисля че това е измама от страна на вносителите на тела,защото във всички български сайтове пише че има GPS(включително и сайта на МЕНТЕЛ )
E как така няма GPS модул пък работи А-GPS? Няма такъв филм.
филма е ням.добре по друг начин ще го кажа не лови спътници по точно няма гпс-ресивер. работи само с вънщен GPS-приемник
И аз ще го кажа по друг начин, ако нямаш ресивър, няма как да имаш A-GPS.
айде като си толкоз отворен покажи ми в този тел каде да видя спътници,и вземи попрочети малко за a-GPS,абе гледам всичките сте големи специалисти ама май рядко хващате нови тел в раце ама иначе много знаете.прочетете в други западни сайтове и ще видите че там пише only a-GPS.а за теб ще ти обесня,a-GPS се орентира по клетките на оператора и изисква връзка с интернет, за да работи тела с истански GPS тела се нуждае от ВЪНШЕН такъв през синия зъб