KM900 Arena
Re: LG KM900 Arena
този скапан а-GPS показва че съм на 50км. в морето(там няма клетки на оператора) а аз в този момент съм на летището-т.е. разлика около60-70 км. пак ви казвам че а-GPSа може да работи и с обикновен тел подържащ джава ама точноста ще е никаква,но въпраса който повдигнах е за измамата на фирмите които го предлагат в България. на запад изрично подчертават че има само а-GPS.по въпроса за гледането на клипове в ютубе братята руснаци са се разбучали и сега тяхните оператори имат предложение към LG да оправят този проблем за Русия
E ти какво повече искаш, поне ще можеш да разбереш горе долу в коя страна се намираш :D
Явно LG са си оставили ръцете.
Иначе разбери, че в такъв случай А-GPS би било още по-подвеждащо, защото означава GPS с допълнителна помощ в позиционираното. А само локализиране, чрез клетки или каквото и да е било, не може да се нарече A-GPS.
Явно LG са си оставили ръцете.
Иначе разбери, че в такъв случай А-GPS би било още по-подвеждащо, защото означава GPS с допълнителна помощ в позиционираното. А само локализиране, чрез клетки или каквото и да е било, не може да се нарече A-GPS.
Може ли някой да ми каже тази програма fring - http://www.fring.com/fring_is/what_is_fring/ става ли за LG Arena?
Пич аре малко по-спокойно. И аз имам Арена и на мен не ми харесва че не работи GPS-a (всъщност не съм го пробвал все още, но така чета навсякъде). Специално за теб се разрових и се оказа че си има отделен чип, който може да работи и без намеса. Отделно в мулгарена има хора които са го подкарали без трафик от мрежата...
В момента ме позиционира с точност около 200м. без хич да ползва истинския GPS и без грам data traffic. (Не съм с телефона от тази тема, просто давам пример).
ами ако е така дай линк към това чудо "мулгарена"
Това ще да е mylgarena.com ;)
Ма хубаво съм го написъл, а?
Това ще да е mylgarena.com ;)........da tam e istinata podkarah GPSa sega ostawa da namerim java koqto si svalq kartite predwaritelno ta da izbegnem nettrafika prez operatora,samo deto horata tam nqmat problem s cenata na neta ta 6e e trudno
Няма да е лошо да опишеш, как става работата или да дадеш точен линк към решението на проблема, за да не се налага и другите собственици на телефона да ровят. Поне да има нещо полезно в темата след като изписахме толкова много безсмислени постове.