KP500 Cookie
Re: LG KP500
Че може да използваш телефона като модем и да използваш интернет през оператора, на компютър, който е свързан с телефона.
ами тука видях няколко мнения че батерията държала по седмица и нещо.... аз си купих 502 този който е на Мтел и разликата е само в копчетата, но батерията повече от ден..ден и малко не ме е държала.заредих го в началото както си му е реда и все пак нещо не е наред,а не го тормозя изобщо.само разговори..някъде час на ден. иначе съм с 4 ГБ карта,с която работи мн добре.всичко по телефона е супер само дето тая батерия мн ме дразни.както си е на три чертички и на сутринта се събуждам от писукане че ше се изключва. на кфо се дължи това незнам. ако някой разбира повече да даде съвет кфо да прая, че скоро време хубав хубав и ше отнесе някоя стена....
по принцип толкова си държи батерията
абе и аз си мислех така в началото,но имам колежка в офиса която има КП500 и 3 дена и държала,а и нали тука няколко човека казаха даже повече дни....мн малко ми се вижда 1 ден...поне 2 да беше :| сега ше я разреждам няколко пъти и ше я зареждам повечко часа и ако не стане нещо ше одим у Мтел-а за нов ;)
-
- Регистриран: 15 ное 2007, 18:58
Искам да попитам ....от къде се спира звука при заснемане на снимка..
В режим на камера има опция за звук... но тя опира до "звук1,звук2 и звук3"
Изключвам звука на самия апарат..но звука от заснемане продължава да си работи...
някакви идеи?:|
В режим на камера има опция за звук... но тя опира до "звук1,звук2 и звук3"
Изключвам звука на самия апарат..но звука от заснемане продължава да си работи...
някакви идеи?:|
и на мен ми направи неприятно впечатление, че звука при снимане не се
изключва...странно защо, а и като цяло снимките са доста посредствени...явно
трябва да заделя 200 лв и за фотоапарат
изключва...странно защо, а и като цяло снимките са доста посредствени...явно
трябва да заделя 200 лв и за фотоапарат
-
- Регистриран: 10 юни 2007, 13:37
Май на всички нови модели неможе да се снима без звук,за да не се правят папарашки снимки.:S
Иначе пробвай като пуснеш телефона на безшумен режим.:)
Иначе пробвай като пуснеш телефона на безшумен режим.:)
Opitah i az da konvertiram film ot Xvid v mp4 i vsi4ko e ok.
Any Video Converter (programata ia ima v Zamunda.net)със следните настройки :
профил: Mobile phone MPEG-4; video codec: MPEG-4 ; bitrate: 384 kb/s; video size 400x240 px; framerate: 24 f/s;
субтитрите se nastroivat ot Any Video Converter/options/subtitles/Cyrilic Windows(CP1251) default scale 10 .
384 e optimalnia bitrate. Po-golemia samo pravi golemi failove, po-malkite sa kompromis s ka4estvoto za smetka na goleminata na faila.
Perfektno raboti. Uspeh na vsi4ki !
Any Video Converter (programata ia ima v Zamunda.net)със следните настройки :
профил: Mobile phone MPEG-4; video codec: MPEG-4 ; bitrate: 384 kb/s; video size 400x240 px; framerate: 24 f/s;
субтитрите se nastroivat ot Any Video Converter/options/subtitles/Cyrilic Windows(CP1251) default scale 10 .
384 e optimalnia bitrate. Po-golemia samo pravi golemi failove, po-malkite sa kompromis s ka4estvoto za smetka na goleminata na faila.
Perfektno raboti. Uspeh na vsi4ki !
от каде мога да си купя резервни защитни ленти за дисплея