KM900 Arena
Re: LG KM900 Arena
1809#*900# използвай на твоя отговорност
telefona go imam ot okolo 2 meseca, predi da go vzema ima6e dosta informacia - pozitivna i negativna. No zatvarq6 o4ite i ska4a6 .... taka go i kupih , Ima nedostatuci no koi nqma (nedostataci na vseki mu spored volqta i vkusa) v slu4aq kofti bateriq - 1000 mAh za takuv telefon?????:S:S:S no vse pak e priemlivo, kofti govoritel , mn e tih i drugi nqkolko po drebni zabelejki no v nikakuv slu4ai nei fatalni.Za razlika na nedostatucite plusovete na tozi telefon sa v pove4e ot kolkoto edin telefon moje da pobere. Za men (li4no ) tova e edin unikalen telefon koito si zaslujava i posledniq lev.....
Премахна ли се проблема с това да не можеш да гледаш клипове от youtube,ako влизаш в нета през wi-fi връзка... или нямат такова намерение искат да храним операторите...?!
Вече няма проблем с гледането на клипове - обновете софтуера и всичко е ОК!
Също така роботи много по - бързо ! Само за skype ме е яд че още няма - в смисъл директно да си говориш - иначе да чатиш има хиляди програми.
Също така роботи много по - бързо ! Само за skype ме е яд че още няма - в смисъл директно да си говориш - иначе да чатиш има хиляди програми.
ако не е тайна, от къде намери *.jar на BOLT?
моля за линк, pls
моля за линк, pls
Автор: kally
Публикувано: 25.10.2009 14:14
Също така роботи много по - бързо
може ли да ми кажеш от къде точно ровя се вече с часове и нищо не намирам :(
Публикувано: 25.10.2009 14:14
Също така роботи много по - бързо
може ли да ми кажеш от къде точно ровя се вече с часове и нищо не намирам :(
[Quote]Някой знае ли какъв модел трябва да посача вместо "Arenata" за да тръгне Скайпа?[/Quote]
Аз зададох нещо с К дето почва, май беше KE770 и го инсталирах, върви точно
Аз зададох нещо с К дето почва, май беше KE770 и го инсталирах, върви точно
здравейте, телефончето е готино,един приятел го има и тъча не хвашта незнам от какво се дължи ,но е ужасно кофти.:|
От къде го обновявате софтуера или трябва да се носи до Мтел