KM900 Arena
Re: LG KM900 Arena
колко часа трябва да се зарежда?
"3" 4asa se zarejda...i trae okolko 2-3 denono6tiq...az vse o6te se 4udq dali da si vzema Nokia 5530 XM ili LG Arena molq pomognete :| ...mnogo iskam da si vzema Arena-ta no pove4eto mi fr-ta mi vikat 4e zabival,4e postoqnno se restartiral i imal seriozni problemi s softuera(bugove):( ...Molq vi kajete ne6to pove4e za Arenata---Ob6to vzeto tezi koito go imat ot pove4e vreme da mi kajat dali telefona naistina cepi QKO i ako cepi dali moje da se opravi,a da i sa6to da mi kajete vsi4ki vazmojni problemi s nego||MNOGO blagodarq predvaritelno :) :) ||
-
- Регистриран: 18 ное 2009, 22:19
trjbva mi programa navigacia za lg k900 arena za telefonami ako njkoi znae ne6to molj da mi j prati.Blagodarj predvaritelno
Какви впечатления имате от телефона ?:)
izvinqvai che te pritesnqvam. Dnes izteglih na LG programata Fring i minifring obache ot samiqt telefon i ne nameri modela LG KM900 ARENA, zatova izteglih za nqkakvi dugi telefoni i uj se install-na. Obache kato dam da trygne mi izliza mi dava otnovo da izbiram model telefon tyi kato moq ne e nameril. Ako mojesh da mi pomognesh che malko pochva da me drazni :) Blagodarq ti predvaritelno.
Ти питаш "адаша" , но нека аз се опитам да ти помогна... :)
Изтегли фринг за Samsung Jet, заключението ми се дължи на фактите :
1. И двата телефона са без операционна система, смятам че програмката е в JAVA версия.
2. И двата телефона са с еднаква резолюция на дисплея, би трябвало да пасне...
(cyber)
Изтегли фринг за Samsung Jet, заключението ми се дължи на фактите :
1. И двата телефона са без операционна система, смятам че програмката е в JAVA версия.
2. И двата телефона са с еднаква резолюция на дисплея, би трябвало да пасне...
(cyber)
-
- Регистриран: 01 ное 2009, 11:23
zna4i spored vas koi tel e po dobar - Arenata --- Nokia 5530 ili Nokia 5800 ili da mi predlojite ne6to do 400-500lv sas senzorenn i ka4estven displei i wi -fi
-
- Регистриран: 27 ное 2009, 14:29
trqbva li ti sony ericsson c902 ?
Арената като wi-fy е леееко бъгав,което не е голям минус според мен,но като качество на дисплея цепи мрака,уникален е за момента;)
Оригинален калъф
mod edit: [b]Ползвай борсата за целта[/b]
vladovn
vladovn