KC910 Renoir
Re: LG KC910
Имам следния проблем.Свързвам се рутера в къщи, а като напиша адрес в браузера на тела ми пише неуспешно свързване.Някой имал ли е такъв проблем.
А как е с батерията?Колко време издържа при работа с Wi-Fi,камера и разговори?
Батерията държи 3-4 дена, но Wi-Fi по добре не влизай защото трупа трафик през оператора.
Е скоро не е имало такъв пост :D :) Пич, wi-fi си е wi-fi, няма нищо общо с трафика от оператора...Намери някой, който е по-наясно, да ти направи настройките на wi-fi-a !!!
Перфектна камера,а и всичко друго.За тези пари - буквално перфе отвсякъде :D(yes)
Точно на тоя телефон трупа трафик през картата.Имам 2 Нокии с тях нямам проблем с WiFi.
Абе, човек, не може да трупа трафик от wi-fi...Просто трябва да се оправят настройките - да се ползва wi-fi или да се спре gprs-а.
Ами влизам през Wi-Fi и накрая на месеца виждам фактурата.Като изтрия настройките на оператора и спира да работи Wi-Fi.
ЗДРАВЕЙТЕ!Преди 1-на седмица и Аз си закупих същият телефон...Наистина е НЕВЕРОЯТЕН(особедно откъм камера).Харесва ми и като функционалност....,НО НАИСТИНА ИМАМ ЕДИН ПРОБЛЕМ и той се оказва същият като по-горният потребител...Вляза ли през Wi-Fi,ме свързва директно със сървъра на Оператора,а именно през GPRS-a........Няма да Ви казвам каква сметка съм натрупал....НЕВЕРОЯТНО и НЕОБЯСНИМО!!!:| (angry) Ходих в офиси на М-Тел,в Хенди да попитам и ако могат да го настроят правилно,но явно или НИЩО НЕ РАЗБИРАТ,или просто Не им се иска да го оправят.....Затова МОЛЯ Ви,ако някой знае какви са точните настройки и няма,или не е срещал такъв ПРОБЛЕМ-НЕКА РАЗЯСНИ,или ги публикува тук (настройките)!!!БЛАГОДАРЯ Ви ПРЕДВАРИТЕЛНО...:)