KM900 Arena
Re: LG KM900 Arena
няма ми го фм-трансметера в менюто, как да го намеря някой знае ли
търси в подменюто "инструменти" , ако сис сбългарско меню не помня как го е кръстил М-ТЕЛ. на английски е "tools", в българското меню пише "FM предавател", в английкото е FM Transmiter.
молбата от моя страна е някой ако има българско меню да погледне коя е версията на софтуера, търся я за да я поставя на моя, защото след заиграване я замених с английската, без да съм направил бекъп на софтуера за български.
молбата от моя страна е някой ако има българско меню да погледне коя е версията на софтуера, търся я за да я поставя на моя, защото след заиграване я замених с английската, без да съм направил бекъп на софтуера за български.
изтегли си skype, малко ограничен е, но се инсталира самостоятелно, без да изисква някакви познания и работи добре с Wi-Fi, единствено ограничава това, че трябва да чатиш а не да говориш, но за съжаление всички тук сме избрали телефон без ОС, така че 8)
порови се тук http://www.lg-phones.org/category/lg-arena-info, имаше описано решение за навигация без да иска трафик, но на мен не ми се занимава.
Има конвертор на валута и световен часовник но не и fm-предавател. Версията на моя телефон е 10t.
Интересува ме може ли с LG Arena да се пишат sms-и на кирилица?
Благодаря
Благодаря
може има едно глобусче до клавиатурата и сменяш езика.
Премахна ли се проблема с това да не можеш да гледаш клипове от youtube,ako влизаш в нета през wi-fi връзка... и ако се е премахнал от каде да си обновя софтоера нали през официалния саит има после проблеми
Здравейте на всички!Искам да Ви попитам LG KM900 Arena има ли gps,като на iPhone 3G?Питам Ви,защото намерих една немска статия,че има a-GPS,а мене ме интерисува самата навигация(GPS) дали се подържа?Ето и въпросната статия: http://www.letsgomobile.org/de/test/0118/lg-arena/seite4/ ,до колкото разбирам от немски пише,че няма външна програма,която да бъде инсталирана и не може LG KM900 Arena да има навигация,това вярно ли е?Друг въпрос има a-GPS може ли въобще да не се свързва към оператора да ползва gprs,зада определи мястото на което се намирам или е задължително?Благодаря Ви за помощта!:)
daje neznam kade e tva menu i ne moga da si instaliram shibaniq skype pomognete mi .. i nai me e qd kogato vlezna v neta i mi izpishe nqma vatreshna pamet na kakvo se dalji tova ?:(