BL40 New Chocolate
Re: LG BL40 New Chocolate
Не ме разбра. Питах за филмите дали тръгват директно, като ги качиш, но вече разбрах, че няма проблем. А това с клиповете от youtube го правят операторите в повечето случаи, за да не гледаш през wi-fi, а да ползваш тяхната мрежа. Арена е със същия проблем. Пробвай с тези от vbox дали ще имаш проблем, ако да значи е браузера виновен, ако не просто са блокирали youtube. А иначе телефона е страхотен въпреки всичко, а когато обърнеш телефона в хоризонтален режим, когато си задал аларми, видя ли какво става?
Еми едно небе се появявя доста ефектно и часовник .
Телефона го взех само заради това че е доста ефектен ,но хич не е функционален .
Имам и аифон 3г ,еми аифона го превъзхожда в пъти ,докато на Лг то наи елементарен клип не мога да гледам .
Пробвам и с това дето ме посъветва вбокса ,там пък иска флаш плеир да инсталирам ,добре ама как като за инсталиране иска ОС ,а този няма .Ако имаш идея ,ми кажи ,може да не знам .
В заключение телефона е страшно ефектен ,голяма пичеловка е ,но функционалност или бързина тц тц тц тц,не .
Телефона го взех само заради това че е доста ефектен ,но хич не е функционален .
Имам и аифон 3г ,еми аифона го превъзхожда в пъти ,докато на Лг то наи елементарен клип не мога да гледам .
Пробвам и с това дето ме посъветва вбокса ,там пък иска флаш плеир да инсталирам ,добре ама как като за инсталиране иска ОС ,а този няма .Ако имаш идея ,ми кажи ,може да не знам .
В заключение телефона е страшно ефектен ,голяма пичеловка е ,но функционалност или бързина тц тц тц тц,не .
Нещото което краино ме издразни и чак сего го видях е ,че като ти доиде смс не пише час на смс ,кога е дошло ,голяма простотия ,как може така незнам
-
- Регистриран: 29 авг 2009, 10:22
Нови впечатления има ли?
-
- Регистриран: 29 авг 2009, 10:22
Айде де,кажете нещо ново за телефона. Вкарахте ли го в пътя?
-
- Регистриран: 03 яну 2010, 15:02
az imam tekuv telefon i imam mnogo golqm problem s nego !!!!!!!! kato mi zvune nqkoi i telefona stava 4eren i ne moga da go otklu4a, a po tozi na4in ne moga i da vdigna!!!!!! nqkoi znae li kak moje da se opravi ako znae pls kajete 6tot e mnogo kofti!!!! blagodarq predvaritelno
Имам абсолютно същия проблем ,оправия няма докато не се рестартира телефона .
Телефона е доста капризен ,в наи важното си предназначение .
Аз се излъгах по рекламата на телефона и си го взех ,сега се чудя как да го разкарам .
Лошото е че като го рестартираш ,няма да видиш ДОРИ кои ти е звънял ,а пропуснеш ли важно повикване ,знаеш какво става .................
Телефона е доста капризен ,в наи важното си предназначение .
Аз се излъгах по рекламата на телефона и си го взех ,сега се чудя как да го разкарам .
Лошото е че като го рестартираш ,няма да видиш ДОРИ кои ти е звънял ,а пропуснеш ли важно повикване ,знаеш какво става .................
Скриин протектор има ли? Защото ако има нещо до сензора той заключва телефона при разговор.
-
- Регистриран: 23 фев 2009, 21:51
С удоволствие ще те отърва от него, само кажи прилична цена.